Ønsker for dagen.

Da var det julekveld uten at jeg føler den helt store gleden. Jeg er ingen jule elsker og det har jeg vel ikke vært heller i voksen alder. Allikevel har jeg noen ønsker for dagen og det er at ihvertfall du får en God Jul. Jeg har enda friskt i minnet julen 2016 og for den saks skyld også julen 2017  Så går vi snart inn i 2019 noe som jeg gruer veldig for.

Så får vi se om det blir skrivefri til over nyttår,jeg vet ikke. GOD JUL

 

 

 

 

4 Kommentar postet

  1. Jeg håper du og dere har en så god jul som mulig! Sola har snudd og straks er det et nytt år som har med seg nye muligheter, tross alt.

  2. Ønsker dere en riktig God Jul. Kanskje den ikke blir helt som du ønsker, men du har familien rundt deg og det er flott.
    Klem Eli litt ekstra.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist