Atle Lundhaug
cof

På sopptur.

Får vel si at vi var på sopptur Vamp og jeg i går for vi stoppet ved tjernet sør for Sigernessjøen på vei fra Kongsvinger. Det ble litt for tidlig å dra til Eli for vi vil jo ikke komme midt i middagen heller. Mellom gamleveien og tjernet var det mye sopp, men jeg kan ingenting om det så da ble det ikke mat av det heller. Litt bilder ble det.

Vi tok jo en tur innom Helsetunet 3c for å besøke Eli og hun ble glad. Jeg tror hun venter på oss for hun sier nå det. Det er liksom det helt vanlige, hjem. Så må jeg svare da som før, ikke i dag Eli. Jeg prøver etter beste evne unngå gi et svar, men da bygger det seg opp en veldig frustrasjon hos henne. Det fører til at hun får vondt i magen og som vanlig blir det mange turer på huset. Så mye på huset blir igjen sår bak og så har man det i gang igjen. Mer frustrasjon. Da blir det gråt. Det blir ikke slik gråt som du tenker på det blir en stille gråt. Den er vond å oppleve for det kommer tårer, men ingen lyd. Eli gråter stille gråt og jeg sitter der med da selvfølgelig dårlig samvittighet. Det er liksom bare slik dessverre. Skulle jeg ønske meg noe så blir det at disse magesmertene kunne bli borte. Det hadde vært mye enklere på det viset. Jeg håpet at det skulle forandre seg da hun kom dit ned med mindre å forholde seg til, men det ser ikke ut til at det skjer. Etter mye overtalelse klarte jeg få henne til å hekle en omgang igjen og da gikk det mye bedre.

Får se litt på om jeg ikke skal besøke henne så ofte, men det er jo litt for min egen del at jeg gjør det også. Det er veldig tomt i huset og jeg savner henne jo. Dersom jeg ikke skulle dra dit så har jeg jo heller ingen å prate med. I går og i dag tirsdag har jeg kun hatt en telefonsamtale inn. I dag har jeg ikke vekslet et ord med noen. Det blir jo et veldig ensomt liv dette dersom jeg ikke skulle dra til henne.

En ting som fungerer bra synes jeg er at hun godtar at jeg drar igjen når jeg sier jeg må. Da blir hun sittende i stolen sin så lenge jeg lover å komme igjen.

Da skal jeg ta en tur til Eli og så håper jeg du får lyst gå ut ta bilder av sopp.

Ha en fin kveld.