Atle Lundhaug

Så ble det litt sol allikevel.

Så er det på nytt morgen i Gammelstuen og jeg sitter her med en kaffekopp. Det ble en urolig natt selv uten Gullhjerte mitt for jeg er så forbanna her at det slapp ikke på en natt. Det er lite jeg bærer med meg inn i neste dag, men dette med forsikringen min irriterte meg noe så inn i h……. Det er ikke regningen som sikkert kommer for den har jeg ingen problem med, men det er at jeg føler meg lurt. Den skal ut av min bil spionen som kun har gjort en ting Lurt Meg.

Kjedelig dette å gå slik å føle seg urettferdig behandlet.

Jeg har jo fortalt før at jeg var veldig oppslukt av Blaise Pascal og han sa jo noe om dette med rettferdighet og makt.

Det er rett å følge rettferdigheten, men nødvendig å følge makten. Man har ikke vært i stand til å la rettferdigheten få makten, fordi makten har satt seg imot og påstått at den selv var rettferdig. Da var det umulig å gjøre det rettferdige mektig, så har man gjort det mektige rettferdig.

 

Kanskje skulle de på maktens tinde lese litt Pascal som en 14 åring gjorde i 1966.

 

Litt lite tiltakslyst i dag, jeg savner Eli veldig og det er bare halvgått tid enda. Akkurat nå er det morgenandakt på radioen og FaderVår snart ferdig. Jeg er jo ikke troende på noe sett og vis, men FaderVår kan jeg sammen med salmen Kirken den er et gammelt hus…………

Rart dette at slike ting sitter som jeg allikevel ikke er interessert i. Hva er jeg ettersom jeg ikke er kristen ? Jeg kunne i hvert fall vært buddhist det vet jeg med sikkerhet. Skal jeg lande noe sted så er jeg vel humanetiker selv om det vel ikke er noen trosretning. Det er ingen fare å være ateist heller så lenge man faktisk har respekt for andres tro, det har jeg. Vet det høres svulstig ut, men jeg føler at jeg bor i Verden og at delen heter Norge. Egentlig er jo det en tilfeldighet at jeg ble født akkurat her da. Livet er jo egentlig en rekke tilfeldigheter som gir oss en opplæring i selve livet og påvirker våre handlinger. Vi blir plassert i en boks etter våre handlinger ikke etter hvem vi er. Det var bare en tanke som kom seilende forbi her uten grunn.

Sikkert hjernens forsøk på en avledningsmanøver og jeg beundrer dens forsøk på å gjøre det umulig mulig.

Så forandret hele dagen seg til noe helt annet enn da jeg sto opp.

Ble overlykkelig over å få mail fra Sparebanken 1 Forsikring, du kan lese selv. Kanskje var det jeg som tolket mailen 11/6 feil, jeg er ikke født rakettforsker og har heller ikke oppfunnet kruttet. Men du verden så nær jeg var det det sa 💥💥💥

 

Hei Atle!

Din bil er registrert med Spinn. Dette innebærer at premien blir justert etterhvert dersom du kjører lenger enn avtalt kjørelengde.
Det vil ikke ha noen innvirkning på din skadesak.Skaden på bilen dekkes iht vår mail til deg 11.juni, altså med kr 0,- i egenandel pga egenandelsfordel og uten bonustap fordi du har hatt 75% bonus i tre år eller mer.

 

Da var den saken ute av verden og du aner ikke hvor godt det var for nå er det kun en uke til jeg må bruke tålmodigheten på noe annet. Får jo si at det i hvert fall har vært skadebehandling i fart lik Sverigepilen. Det skal de ha ros for i Sparebanken 1 Forsikring.