Så mye verre blir det ikke.

Det vil visst ingen ende ta dette. Ser ut til at jeg resten av året skal leve under konstant press, nå også et økonomisk etter en koselig mail fra mitt forsikringsselskap. Ja,ja det ble ei dyr moro dette ser det ut til. Nokså klart at det for min del blir å bytte forsikringsselskap etter brevet å dømme, men vi får vel vente å se. Nokså utslått i dag, men ikke nede på kne……………….enda. Lurer bare på hvorfor jeg skal ha duppepingsen ( Spinn ) da de ikke regulerer min kjørelengde etter konstant overvåkning av bilen så fort den beveger seg. Duppedingsen skal ut av min bil den har jeg ikke bruk for.

Litt forbannet og nokså utslått i dag får jeg vel si. Det blir litt av et sjokk dersom jeg må dekke skaden selv. Ikke nok med at jeg sliter helsa fordi Eli har fått gavepakken Alzheimer, nå blir jeg helt bunnskrapet også økonomisk. Tenker på det som de synger i krigsserien M.A.S.H

“ Suicide is painless
It brings on many changes
And I can take or leave it if I please”

 

Man skal ikke spøke om slike ting, men det er slettes ingen spøk heller for hvor mye skal man ta før det er fullt. Det er vel bare å gnu på som om at ingenting har skjedd men allikevel tusen takk til Sparebank 1 Forsikring for den koselige beskjeden midt oppe i alt annet som tynger. Den trengte jeg virkelig.

Så mye verre blir det ikke, men må nok innrømme at nå gikk lufta fullstendig ut av balongen da ble det tomt. Jeg har en venn som også er forfulgt av uhell så vi bruker sende koslige mld på messenger å minne hverandre på det som kalles Murphys Law.

Dersom du ikke vet hva det går ut på så let på Google.

 

Hei

Vi erstatter skaden på ditt kjøretøy i henhold til forsikringsvilkårene, forutsatt at avtalt kjørelengde ikke er overskredet.

Det er i orden at du bruker Skotterud Lakk og Karosseri, og vi har bedt de ta kontakt for videre avtale om takst og reparasjon.

Din avtalte egenandel er kr 4000,-. Som helkunde har du redusert egenandel med inntil 4 000 kroner. Din egenandel blir derfor 0 kroner. Etter 4 skadefrie år som helkunde vil du ha opparbeidet ny rett til redusert egenandel.

Du får også dekket utgifter til leiebil tilsvarende forsikret bil, begrenset til 500 kroner per dag og normal reparasjonstid. Hvis bilen er totalskadd, har du leiebil fram til du får erstatningstilbud fra oss. Maks leiebilperiode er uansett 45 dager. Våre avtaleverksteder kan hjelpe deg med leiebil, eller du kan kontakte Avis på telefon 66 77 11 06.

Du er ansvarlig for trafikkuhellet og vi vil erstatte eventuelle krav fra motparten.

Skaden vil ikke medføre bonustap, fordi du har hatt 75 % bonus i 3 år eller mer. Etter 3 skadefrie år vil du igjen ha opparbeidet samme fordel.

Husk at du også kan følge saken din via vår nettløsning:

Hvis du har spørsmål om saken kan du svare på denne e-posten. Oppgi skadenummer i emnefeltet.

8 Kommentar postet

  1. Men HAR DU overskredet kilometerene dine da? Det stat ikke at du har det, det jeg kan se men mulig det er noe galt med øynene mine.

  2. At det er en død ting som sagt er en ting, men dette så ikke bra ut! Godt at du ikke ble skadet, men at du får dette på toppen er virkelig vondt! Det går en grense for hvor mye et menneske skal måtte tåle også! Håper det ordner seg på best mulig måte for deg!

    • Jo visst er det en død ting en bil Vamp og jeg klarte oss bra. Vi får vel se da bilen er fikset på hvordan det ender, men forsikringsselskap er gode på å vri alt til sin fordel.

  3. Men må du oppgi kmstand? Har du sjekket med de ang den duppedingsen? Disse forsikringsselskapene har altfor mye makt… vi måtte vetale 14000 (!) i bot for trafikkavgift da forsikringsselskapet ikke klarte å ordne opp i forhold til bankbytte og avtalegiro… det er lagt inn klage for å si det sånn, men systemet er i overkant rigid!

    • På skadeskjemaet må man oppgi hvor mye bilen hadde gått i skadeøyeblikket og det var jo da jeg så det. Jeg kunne jo ha fått skrudd tilbake, men vil jo ikke gjerne svindle og selskapet kan jo selv se det med hjelp av den lille spionen som er montert. Den har jeg jo der for at de skal regulere avtalen. Det er jo ikke gjort. De gjør nok som de vil. Regner med at jeg vel får ta smellen på sikkert over 100000

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist