Atle Lundhaug

Sein oppdatering i kveld.

Et ble litt seint med det vanlige innlegget i kveld, det ble en lang dag for oss. For å bøte litt på skaden gir jeg bort denne fine sommerfuglen. Det har blitt mye bilder idag og litt blir det nå også for det har ikke skjedd så mye idag.

Dagen startet litt tidligere enn vanlig, 6.30 var vi oppe så det ble mye unnagjordt tidlig. Det ble litt slitsomt på morran for Eli begynte å se bakover i meldinger på mobilen sin. Hun sendte mange av dem til meg i den tiden hun var borte fra 29/12 – 23/1 hun husker ikke så mye fra den tiden og det forvirrer en del. Dette er et tema jeg er veldig redd for å nærme meg for det blir litt for mange ting å måtte forklare. Til alt hell så greide hun å slette alt hun sendte til meg så nå er det borte, men i dagboka hennes er det et tilsvarende åpent hull som vi må unngå. Har veldig liten lyst til å prate så veldig mye om den vonde tiden. Hun vet hva sykdommen heter, men kanskje ikke helt hva det innebærer og er da veldig redd hun skal dø. Det er ikke så lett å skulle trøste når gråten står deg langt opp i halsen, men jeg kan jo ikke for da blir hun veldig fortvilet. Det går bra om dagen, men hun har forandret seg litt på denne snaue måneden hun har vært hjemme. Det positive er hun har blitt flinkere til å gjøre ting litt på egenhånd, det vi har øvd på hver dag. Det negative er vel det kjærlige når hun kom hjem har vel blitt mer og mer borte. Vi var mer kjærester da enn nå. Nå er det mer som vanlige eldre ektepar, glade i å være sammen, men ikke så mye mer heller. Det er vel bare slik det blir eller kanskje vi er inne i en litt mindre god periode. Ikke vet jeg for her er jeg førstereisegutt.

Det var det jeg ville si idag til dere som følger så lojalt med, det har vært en lang dag ov vi trenger litt søvn her nå. Det blir nok flere tanker i morgen. God natt.