Før du står opp.

Før du står opp er jeg alt opp og koser meg på morran. Det ble litt lite søvn i natt av en eller annen grunn, men jeg er da utvilt. Eli har sovet til nå så hun fikk 2 timer mer i går kveld og 1 time mer nå. Akkurat passe.

Det blir litt forskjellig bilder idag, litt betasuppe. Jeg tar bilder av absolutt og skal ha et nedi en utedo et sted her 😊 dassen hadde ikke vært i bruk på lenge og var blitt litt vindskeiv. Nedi der   all d………havner var det en løvetann. Håper jeg finner det.

Ei grønn spinnkjerring fant jeg til betasuppa mi å. Den ble unnfanget i sivet ved Ålsjønn. Hvorfor husker jeg det ? Fordi jeg ikke fikk noen øyestikker som jeg jaktet på.

Denna ensomme tistlen fant jeg å der på leiting etter en øyestikker.

Utedassen finner jeg ikke, men denne flittige brunbia den fant jeg.
Det var det jeg hadde nå. Skøyteis her oppe hos oss så idag blir det spennende tur ut.
God søndag 😊