Atle Lundhaug

Skrytebilder de lux.

Idag våknet jeg til et nytt dagens beste og det 2. gangen for bladet på en bringebærbusk og da igjen et splashbilde. Tenkte skryte litt til for det er ikke bare på splash jeg har fått selv om det er flest av de. De som betyr mest for meg er Dagens Beste fra @mat_macro og @macro_freaks og jeg har fått en fra hver. Splash på makrobilder av insekter må man kanskje være litt gal for å gjøre, men det er jo jeg så det har jeg også fått en Dahens Beste på. Når man lærer seg å bruke det så har jeg nok en fordel med kameraet jeg har, men man skal ikke skjelve mye før det er ødelagt. Det kan fort bli 15-30 bilder for å klare få et, skikkelig tålmodighetsprøve med andre ord.

Hverdagen min har jo blitt en laaaaaaang tålmodighetsprøve fra det å være aleine i skogen med Vamp og til det å skulle gi livskvalitet til gullhjertet mitt som jo har alzheimer. Det er en sakte tilværelse man blir godt trent i tålmodighetens edle kunst hver dag. Et handler om fryktelig mye kjærlighet og respekt for et medmenneske.