Atle Lundhaug

Slitsomt,moro og litt mer slitsomt.

Denne dagen ble alt. Slitsom, morsom og enda litt mer slitsom. Som jeg fortalte før i dag så ødelegger en dårlig mage det som skal bli en fin start på en ny dag og det er ikke min. Min mage er ødelagt så den kan jeg leve med som man jo må med matallergi. Litt værre er der når det er hennes mage for da skapes mye uro. Som vanlig har vi også idag hatt vår tur på leiting etter motiver å ta bilde av og noen ble det. Du får sikkert se dem etter hvert.

Idag var det mandag og da er det knøttefotball som vi jo prøver å få med oss. Det ble en tur til Kirkenær. Det er jo alltid moro å se så små spille for da er fotball moro og bare moro. De glømmer fotballen i prat med en kompis og løper alle på sammme kvadratmeter. Samtidig så blir det litt bedre for hver gang. Det ble tap denne gangen, men se det kunne ingen se på spillerne. Det var nok værre for de voksene kanskje.

Hjem igjen kjørte vi vestsida av Glomma ned til Kongsvinger for å se litt etter ting hun kunne kjenne igjen. Jeg har jo hatt mange jobber i skogeneområdene der.

Vel hjemme ble det sein middag og støvsuging så får vaskingen bli imorra. Kort og godt så er gubben dødstrøtt og koser seg med litt brunt i et lite glass.

Da håper jeg alle som må på jobb imorra får ei god natt og det trengs for da er det mandag på tirsdag 😊