Atle Lundhaug

Slik er det, slik blir det.

Nå er det bare 4 netter til Gullhjerte mitt kan sove i sin egen seng og jeg håper det blir like godt for henne som da hun kom hjem fra Sanderud. I dagene etter gikk alt så fint selv om alt var borte for hun fant ikke igjen noen ting. Ikke engang sine egne klær kjente hun igjen. Det tok lang tid å få alt på plass og selv om noe forsvant på veien så hadde vi den beste perioden etter diagnosen da utover våren 2017. Never change a winning team, heter det jo på ikkenorsk. Det er dit vi skal nå for hva gjorde vi, hvordan gjorde vi det og hvorfor. Hva, hvordan og hvorfor, der ligger fremdeles nøkkelen tror jeg. Slik blir det.

Så over på noe helt annet som jeg med stor redusert hjernekapasitet ikke forstår. Jeg vil ha et nytt bilde av hennes mage for å utelukke at det er noe der som ordinær røntgen ikke ser. Å krongle seg gjennom legesenteret med nå enda en ny lege, nr. 3 på ½ år i venting på legetime og så røntgentime det tenkte jeg at det tar for lang tid. Det ble å bestille direkte på Unilab Hamar. Da er prislappen ca. 2000 + siden det da blir utenom det offentlige helsetilbudet. Greit tenkte jeg for det å skifte olje på girkassa på bilen vår skulle Ford ha kr. 5800 for, bytte av bremseklosser kr. 4000 og ettårs service tror jeg er litt under kr. 3000. Det blir kr. 12800 + litt verkstedmateriell for du må jo betale for papiret mekanikeren tørker seg på henda med også. Da blir jo liksom å betale for å sjekke opp hva som plager Eli litt nøyere enn utredningen som er gjort småpenger. Så kommer det jeg ikke forstår. Jeg må ha rekvisisjon fra lege???????  Hva er det for noe galt med meg som da ikke forstår hvorfor jeg må ta runden gjennom legesenteret for da til slutt å betale sikkert 4-5 ganger så mye som om legen bestilte timen.

For å si det rett ut hva i helvetet er det med alt her i Norge som handler om sykdom…….. Hvilke  sykdom lider systemet av??

 

GRÅDIGHET ER SVARET.

 

Vår venn Jonas, nei ikke han som kom ut av hvalfiskes buk. Nei han andre Jonas og vår meget romslige Erna de hadde en liten pratestund på NRK i går. Jeg hørte ordet demens nevnt sammen med eldre og syke. Erna kan jo litt om dette siden hun skrev om Eli og meg på bloggen sin, men det har hun tydeligvis glemt dvs dersom hun i det hele tatt har lest et enest innlegg da. Tror vel helst det var en driftig personlig rådgiver som var på leting etter et tema om demens til bloggen hennes.

Maktsyk(dom) kalles det Erna og Jonas lider av.

Robert Zero Karl Oskar Broberg sang.

 

Politikern er en luring en riktig luring og det er de alle i hop.

Gull og grønne skoger skal det bli om de går makt.

Etter valget glømmer de alt hva de har sagt.

 

Mmmm slik er det.