Atle Lundhaug

Trøtt.

Det var godt med et bad, så godt var det at jeg sovnet i badekaret. Egentlig har ikke dagen vært så slitsom, men jeg er sjelden i seng før klokke runder 23. Så bruker jeg en times tid på Instagram på kvelden. Det er ikke bare bare å være gressenkemann under spesielle forhold. Jeg savner Eli veldig og jeg er nok ikke laget for et slik liv. Hun er jo ikke bare kjæresten min, men den jeg liker å tilbringe tid sammen med. Den biten har aldri alzheimer aldri klart å fjerne. Får liksom ikke helt draget på dagen.

Vi har vært ute å labbet litt rundt Vamp og jeg med kameraet, men det blir til at beina beveger seg mens hodet blir igjen.

Vi gjorde en tur til Sverige  Vamp og jeg for å se på trafikken, den var dårlig og ingen kø på polet. 3 flasker vin på meg og 3 poser griseører på Vamp. Så nå sitter vi her å deler ei flaske vin og et griseøre. Nei da, så galt er det ikke for Vamp vil neppe avgi øret til grisen og jeg vil gjerne ha flaska sjøl. Det som er så bra med vin er at man blir så lett til sinns så lenge man tar kun et glass. Det virker hver gang.

Jeg driver fremdeles og flytter på innlegg, men fort går det ikke for det hender jeg depper litt. Jeg skriver innlegg, jeg leser ikke, men nå må jeg jo det og da får jeg en flom av stort sett vonde minner slengt i ansiktet. Det gjør vondt.

Jeg fikk pratet litt med Eli i ettermiddag og det gjorde meg glad for hun var så fornøyd at jeg ringte. Da jeg spurt om Gina hadde besøkt henne så sa hun “ Gina det er hun som er så glad og koselig “ Til og med ute på sykkel har hun vært. Jeg turte ikke spørre om hun ville heim, men hun spurt om når jeg hentet henne. Etter helga svart jeg og så spurte hun ikke mer. Det blir veldig spennende hvordan hun takler det, men det vil tiden vise.

Nå tror jeg det er kveld for meg for nå blir det rød strek under alle ord her.