Atle Lundhaug

Småirritert på tryneboka.

Sitter her og irriterer meg veldig over Facebook som kommer opp hver gang jeg går inn der. Innsamlingsaksjon i anledning min kommende fødselsdag den 15. Hvorfor i all verden skulle jeg ønske en innsamling til et eller annet veldedig formål fordi om jeg har fødselsdag. 15 kroner ligger visst alt i potten.

Jeg vet ikke hvor mange for det har jeg ikke sett etter, men at jeg har lyst til å plage dem med en donasjon i tillegg til å spamme dem med innlegg tror jeg ikke. Nå tror jeg ikke jeg når fram til så mange heller for mange har nok klikket på den lille knappen så de slipper se alt. Altså vil jo de som ikke ser de delt innleggene heller ikke kunne gi noe som helst. Skal vi gjøre det forresten, jeg bare spør. Tenk deg at du har 1000 “ venner “ som jo alle har fødselsdag en gang i året, hmmmmmmmmm ?

Det var det nå var helga slutt og vi er ferdig med dagens gjøremål Vamp og jeg. Høydepunktet som både er godt og vondt på en gang er jo å besøke Gullhjerte mitt. Jeg er like spent hver gang for jeg aner jo egentlig ikke hva som møter meg. Jeg føler som om at jeg har fått venner der blant beboerne så det er verdt et besøk uansett om Eli kan være vanskelig eller ikke. Det er vel kanskje mest Vamp de er glade for å se, men jeg henger jo med på lasset. Håper at jeg kan få ha med Vamp også i framtiden for det er ren terapi dette, såpass kan jeg se. Selv om det er trist da å ha kjæresten sin der så er det da godt å se hvor fint de har det der på 3C. Hun var veldig stille idag Eli og sa ikke så mye. Satt mest i stolen ja faktisk bare i stolen sin. Vet ikke hvorfor egentlig, men det hadde vært litt ekstra der for det var musikk nede i kantina da jeg kom. Tror vel ikke hun hadde vært nede å hørt på for hun sa ikke noe da jeg spurte. Ting som forstyrrer husker hun. Hun er ingen musikkelsker Eli. Ser bare når hun er hjemme så vil hun ikke ha radioen på. Rart dette egentlig for vi har alltid hatt den på. Jeg engster meg litt for dette at hun er slik rolig, men samtidig er det godt også. Nå er det jo ikke slik at hun er så veldig mottakelig for en klapp eller klem selv om hun sitter i ro så det er bare å glemme. Hun har liksom forandret seg feil vei hele tiden. Det vi hadde har blitt borte og det vi ikke hadde har plutselig blitt slik det er. Ikke mye å få gjort med det fra min side i hvertfall. Det som er godt er at det ikke blir sagt dopapir, jeg må på do og vondt i magen. Det å komme seg ut kan by på problem, men ikke i dag for da jeg sa jeg gikk ut med Vamp så sa hun bare ja gjør det. Pia har jo vært der med Vamp og i dag spurte hun hvor Pia var så kanskje blandet hun sammen det. Kan også være mulig hun trodde vi var hjemme å da gikk det jo greit at vi gikk ut. Umulig å si og ikke skal jeg forske så mye på det heller.

Det ble en tur på treningssenteret også i dag selv om det er litt motvillig. Kan hende blir det moro igjen slik det var en gang, men foreløpig får det være en prøve tror jeg. Litt støl i dag etter i går, men ikke så farlig egentlig. Lenge siden sist og leddene har det vondt.

Det var det nå er det køya på meg. God natt.