Atle Lundhaug

Syk, men friskere.

Fremdeles syk, men mye friskere den magen min bør jeg nok gjør noe med. Jeg hadde tenkt tarmskylling og vi planlegger hageslangen ned i halsen og et sugerør i rompa for akkurat nå føles det som at det ikke er plass til mer enn det. Ikke rart de små skriker for du verden så sår jeg er bak etter å ha fyllt opp tanken vår med omtrent 1m3. Det er ikke bra å bli så sår for da kan det bli betennelser av det så jeg tenkte at slik spritgel som man har på hendene burde være bra.

Eli er nøye med å ha det på etter først å ha vaska henda med såpe, men så har jo hun rutiner fra jobben.

Etter å ha tenkt litt på det der jeg satt med buksa nede å studerte Biltema’s lektyr så satte ideen seg rett og slett fast inni hodet for hva gjør man ikke for å løse et sårt problem. Slike padder som Eli fjerner sminke med burd være passende til den bruken så jeg fyllte hele padden med spritgel og tenkte jo ikke så mye mer på det. Med overkroppen lett bøyd framover og rompa i været entret padden sin plass i den pelskledde avgrunnen. Det ble stille en stund men hjernen registrert en jagende smerte som for oppover ryggmargen og nådde smertesenteret oppe i toppen. Krigsdans med jodling samtidig med at joggebukse og boxer’n nede ved anklene gjorde bevegelsene korte og brutale. Om du tenker deg en blanding av kenguru og jordrotte så har du et bilde av bevegelsesmønsteret i den hent ferske dansen. Vann,vann for å slukke en brann kan du si, men det at man jo er litt pelskledd gjorde jo at vannet hadde 0 virkning. Med pustevansker etter skrikinga og to nye blåmerker på venstere kne og legg gikk den hardt prøvede meg ut til sin egen Florens Nightegale for å søke råd og hva møte man der ? Jo der ute i sola sitter jo Florens og ler av full hals etter å ha fått hele seansen i lydverson. De trøstende orda hun sa var » det var jo det jeg sa »

Slukøret, lett skjelvende og sittende på ene skinka helt øm i baken nyter jeg nå kveldskaffen i selskap med det breieste flir du noen gang har sett på andre sida bordet. Om en god latter forlenger livet så blir nok gullhjertet mitt styggammel.

Men bakteriefritt ble det.