Atle Lundhaug

To like,men likevel forskjellig.

Hadde så lyst til å si litt om hvorfor jeg ikke redigerer. Jeg tar haugevis med bilder som blir mislykkede fordi jeg forventer noe annet, kanskje så enkelt som at det ble for lyst og det kunne jeg jo bare redigert når jeg kommer hjem. Så er det jo det da at jeg er nokså fersk fotograf og har lyst til å lære av feilene jeg gjør, det gjør jo ikke jeg ved å gå heim og pynte på bildene. I og med at jeg kun bruker manuelle innstillinger så må jeg jo høste litt erfaring for at de skal bli slik jeg ønsker.

Dette var det første bilde av løvetannen og jeg likte ikke at det var så lyst for det var egentlig litt skygge der som ble borte.

Slik var det jeg så det uten kamera det var litt mindre lys på baksiden av blomsten, ikke mye, men nok.

Hva du liker kommer jo litt ann på hva øye ditt så før du tok opp kameraet ditt. Slik var det jeg så det bare så klart i større format.

Med prøve og feilemetoden lærer jeg jo noe om hvordan bruke kameraet mitt for å få bildet slik jeg vil. Som sagt er jeg en veldig lykkelig veldig amatør.