Atle Lundhaug

Plutselig ble det kveld.

http://nasjonalforeningen.no/blogg/knut-erik-olsen/

 

Jeg syntes det han skriver er så viktig at jeg hadde nær kopiert alt og lagt detut her, men så er jo det ikke noe særlig bra så jeg lar det være.

Da håper jeg kanskje at noen tar en titt der, men sommeren har tatt det norske folk og lange fine kvelder med grillmat og øl er heilt klart enn gamle skrukket mennesker med voksenbleie. De prater bare om barndommen og sikkler når de spiser, merklige grimaser gjør de også. Gi dem et par Haldol og sleng gjerne med litt Sobril også……………da blir det stille igjen. Det går går jo å slenge et par Imovane i kveldsmaten som serverse kl.17.00 og så kan de jo legges dvs om de ikke sovner under maten da. 16 timer søvn er passe ikke sant. De klager jo ikke alikevel.

Dersom gullhjertet mitt hadde gjordt et doktorbesøk for 5 år siden så hadde hun trolig fått diagnosen » presenil demens » da også, men da forsto ikke vi at noe var galt, de små forglemmelsene var litt søte. 56 år var hun, slank staslig kvinne og så veltrent at jeg tro kanskje de fleste på 25 var langt unna det samme. På treningssenteret løftet hun på mer jern enn de freste 25 år yngre. Livet var en dans på de berømte rosene. Vi hadde et liv.

Nå er alt forandret og vi sliter oss gjennom hverdagen noen ganger går det på skinner mens noen ganger fungerer ingenting. Det går litt dårligere om dagen for hun har blitt merkbart dårligere til å huske. De nye sommerklærne som ble lagt bort greier hun ikke finne igjen. Det vi tik bilder av igår og skal prøve å finne idag ble fiasko det gikk helt enkelt ikke. Så nå må jeg finne på ny enklere ting. Slik ble livet vårt og hvem skulle trodd det når det sto 1/1-2016.

Dette hender sikkert ikke med deg, du er jo så frisk og fin………….?…………?