Atle Lundhaug
sorg,smerte
Vonde tider.

100% dødlig.

Det ble en lang dag for jeg var tidlig oppe selv om regnværet ødela noen planer. Dårlig vær er som sagt bare spørsmål om hva man har på seg så vi fikke en tur på morgenen uansett. Skal se om jeg finner et slags antrekk til Vamp for han har vært bløt det meste av dagen. Vi fikk da tatt litt rengjøring i andre og litt klesvask. Det blir litt seige dager for jeg savner jo Gullhjertet mitt veldig og det vil liksom ikke gå helt over selv om jeg vet dette er best,eller vet jeg egentlig det. Er gjør jo ikke det, men det er jo de alle sier. Jeg har jo ingen forutsetning for å kunne si det for jeg har jo ikke opplevd dette før. Det er vanskelig å finne noen glede i hverdagen og noen mening med den også. Jeg har a fått malt litt vinduskarmer på kjøkkenet for det kan man jo gjøre på en kjedelig dag da det jo er kjedelig i seg selv. Sperregrunn lukter jo litt vondt også, men ettersom det er furu dette så må det til. Skal ta taket også og håper være ferdig med det til Eli kommer hjem på lørdag en tur. Da har jeg bare to dager på meg for på fredag skal jeg bort en tur.

Jeg har jo på radioen hele dagen og i dag var det mye å høre på. Fikk med meg en del som provoserte veldig. Dels var det om demens og så var det om en kar som hadde mistet sin kone i kreft. Han hadde skrevet ei bok sammen med Sykehuset Innlandet om samliv når kreften rammer. Det er jo ikke enkelt dette med sykdom og samliv når det gjelder den intime delen. Det er det da ikke heller når man skal få livet til å fungere sammen etter at den ene har fått demens. Igjen sitter jeg med følelsen av at alle tror demens rammer kun gamle mennesker. Det er da ikke alle som bruker rullator og gebiss hos de som får demens heller. Sexlivet vårt blomstret da ikke heller de siste 3 årene. Det ble ingenting for den biten reiste Alzheimer med. Ikke i h…….skrev Sykehuset Innlandet noen bok om det. Vi har aldri hatt noe som har vært populært og når vi får besøk av en sykdom alle dør av, jo mange dør faktisk av demens, 100% gjør det, så får vi ikke en som er populær engang. Vet det ikke er pent sagt, men hvorfor får demensforskning 1/12 av det kreftforskning får?  Jo, fordi demens rammer flest eldre og da tenker folk 80 åringer. Nå er det vel sløyfeaksjon igjen og det skal bli moro å se hva som kommer inn der.

Jeg dro ikke til Gullgutten mitt i dag for hun har vært ute på en kjøretur med en barndomsvenninne. Det ble for seint for meg å dra etterpå. Tror hun hadde mer utbytte av den bilturen for jeg vet Eli satte veldig pris på henne så den stunden det besøket varte gull verdt. Gamle venner er der for alltid i denne sykdommen. Det vil forundre meg mye dersom hun ikke husker det i morgen. Aner ikke hvor mange ganger hun har fortalt om sist gang. Det blir litt mindre besøk denne uka da, men kanskje er det bra for meg. Tror ikke hun merker det på samme måte. Da tenker jeg at vi legger oss Vamp og jeg. Ha en fin kveld.

cof