Atle Lundhaug

6 0g sånn.

For en verden vi lever i. Han Giske har visst kost seg ille fælt og i Nord-Korea har han junior Kim åpnet hotline til Sør-Korea. Får virkelig håpe at han vet å passe kjeften sin hva han sier på den telefonen. Med tanke på at første verdenskrig startet med skuddet i Sarajevo, så er det ikke mange slibrigheter som skal til før det smeller i disse trakaseritider. Gudskjelov så er grensen bevoktet så muligheten for å stryke noen på ryggen er små. Merkelig å falig alt blir når alt kommer på trykk. Skal lure på hvor mange klemmer Erna har fått. Hun er jo en slik rund og god dame som man gjerne klemmer litt på. Sjøl så labber jeg rundt på Kiwi’n og Coop og håper på både en klem og en klapp på rompa. Hmm kanskje til og med et klyp. Jeg skal holde helt kjeft om det til og med. Fra før har nok alle pappar gitt seg med å ta bleiene av sine småbarnsdøtre og nå blir det slutt på både klem og et klapp på skuldera.

Nå skal ikke jeg uttale meg om alvorlighetsgraden i dette som media har kastet seg over, men undrer meg jo litt på det jeg leser. Trodde ikke det var så farlig dette jeg da. Nå heller jeg veldig over til de som mener at våre politikere har for dårlig betalt. De burde nok hatt et risikotillegg bare i tilfelle de skulle komme til å pirke borti en kvinnelig kollega virker det som.

Det er nok flere menn enn jeg som liker et klapp på stussen ettersom jeg ikke har fått med meg at det er noen mannlige varslere.

@shanika777 er fra Israel og er førskolelærer og hun spurte meg om å få hestebilder som hun kunne vise barna. Det fikk hun så klart, men gjett hva hun skrev tilbake 😱😱😱

“ Thank you, I love you forever “ å så slengte hun på et par slike 😘😘

At det går ann sier jeg. At det går ann å være så koselig at man blir glad for 12 bilder av hester. En varmere verden er det vi ønsker oss og helst da ikke pga global oppvarming.

Et samfunn der spontan glede ender opp med at noen er glad i andre mennesker, gir bort en klem og et klapp på skuldera er det farlig ?

Som sagt tar jeg gjerne imot en klapp til og med på rompa og jeg lover VG skal aldri få vite det.

Ha en fin dag.