Når det er tomt for andre muligheter.

Ja så er Vamp og jeg på tur i mørket mens ei koser seg i badekaret. Hun ville ikke med nå som det er mørkt. Hun var med på formiddagsturen så da var hun fornøyd med det.

Vi kom oss tidlig i seng igår og det var like greit for det var en heller så ugrei kveld. Dette med å våkne på natta ser ut til å bli værende for det samme skjedde i natt. Hun er veldig forvirret da, men det gikk greit å få henne til sengs igjen. Tror vi sov til 6.30 i dag.

Som vanlig var hun veldig urolig på morgenen og vandret fram og tilbake. Det roet seg nokså mye utover dagen så det ble en handletur til Kongsvinger som vi prøver få til en gang i uka.

Etter at vi hadde spist middag nå i kveldingen kom uroen tilbake så da ble badekaret løsningen. Vi to gutta rømte med velsignelse da. Det er nok trøtthet som gjør seg gjeldende på slutten av dagen. Så får vi bare håpe på en rolig natt til. Det er jo litt fridag på oss i morgen dersom hun vil på dagsenteret. Da har vi planlagt litt bålvarme Vamp og jeg. Vi får bare håpe.

Ellers går dette veldig bra når vi kan få tømt hodet litt slik på kvelden. Vi har hatt en fin dag selv om jeg nok har vært HAN veldig mange ganger i dag. Før var jo dette grunnlag for mye frustrasjon og tunge tanker fra min side. Nå er det mer slik at jeg ikke reflekterer noe over det lengre. Slik i det daglige er vi nok ikke så mye kjærester lengre for det blir mer og mer sjelden hun sier hun er glad i meg. Derfor har jeg begynt å si det til henne oftere for å se om hun reagerer, men som regel gjør hun ikke det. Dette med å bli tatt rundt det kan jeg se fører med seg ubehag hos henne så det gjør jeg ikke mer. Det å bli berørt med en kjærlig hånd kan jeg gjøre for det gir henne ro. Det er mye som har forandret seg og nå tror jeg egentlig det kan fungere selv om hun ikke skulle kjenne meg igjen. Vi har liksom blitt kompiser.

Det er litt sårt og vondt å ha det slik, men det fungerer for henne og da får det være bra for oss begge. Det beste kan vi jo ikke få så da får det nest beste eller lenger ned på skalaen være bra nok. Det må bli slik når det er tomt for muligheter.