Atle Lundhaug
Klokken går igjen etter så mange år. Den er vel ingen sjelden kunst akkurat denne klokken her. Den finnes det vel på de fleste gårder i gamlelandet.
Klokken går igjen etter så mange år. Den er vel ingen sjelden kunst akkurat denne klokken her. Den finnes det vel på de fleste gårder i gamlelandet.

Å bestemme over sin tid.

Å bestemme over sin tid er noe vi alle tror vi gjør. Gjør vi det? Du jobber, går på skole, er hjemmeværende eller pensjonert slik som meg. Helt fra vuggen til graven er det noen andre som bestemmer over din tid.For å passe på tiden har vi blitt utrustet med all verdens duppedingser. Å ja da, også jeg. Kjøkkenklokka, radioen, mobilen og selvfølgelig verstingen av dem alle. Smartklokka !

Smartklokka er så smart. Den plager oss til døde der den sitter strategisk plassert rundt håndleddet. En slik må man bare ha. Puls, ekg, oksygen i blodet, blodtrykk og skritt det må vi vite hver dag. Gjerne også flere ganger om dagen.

Fall registrering er fin. Særlig når man går mye i skogen snubler og stuper på hodet som meg. Takk og lov for at jeg har klokka på som i sin iver etter å vise omsorg spør » Falt du » Visst i H…….. falt jeg er du dum eller. Om jeg vil ringe ? Der jeg ferdes er det ikke mobildekning. 

Når vi prater om fall i skogen. Jeg falt skikkelig en gang og det var et par meter ned. Ingen døde. Forresten ikke helt rett for jeg falt med høyere armen under meg. Der sitter klokka mi og på bakken var det en stein. Den klokka døde uten å spørre «Falt du»

Det var da jeg bestemte meg. Aldri mer klokke. Det ble en til. Klokke har jeg faktisk bare hatt 3 år av livet mitt. Det er de siste 3 årene. 

Klokka er kjempefornøyd med meg idag. Nå er det bare å holde seg oppreist i 3 timer til så er alle ringene fulle.

Smartklokka er så fornøyd.

Enn jeg da, er jeg fornøyd? Nei, egentlig ikke for jeg har bare gått 9,6km på morran. På den turen ble jeg bløt til skinnet.

Jeg lader bil, mobil og klokke. Ligge ute i hengekøya et par netter klarer både jeg og mobilen, men klokka dør. Jeg tar min tid tilbake og legger klokka igjen heime.

Elon Musk du vet han med satelitene og Tesla han har ikke klokke.

Som du sikkert forstå så er det en Epleklokke 7 41mm til salgs.

 Elon og jeg 😊👍

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist