Atle Lundhaug
Fange, Øyeblikk
Å fange et øyeblikk

Å fange et øyeblikk.

Det hender at jeg blir veldig provosert av alle disse redigerte bildene. Det handler jo om å fange et øyeblikk. Må du da ta det med deg hjem å redigere det til noe du ikke så? Må det være perfekt alt i denne verden ? Hvor skal vi gjøre av alt som ikke er det ?

Lavart, gunneskjegg
Gubbeskjegg.
Svarthvit rose
Rose.
Bekk, is
Bekken i isen

4 Kommentar postet

  1. Mobilen har de fargeinnstillingene jeg liker, og som er mest naturlige i forhold til det øyet ser. Men jeg synes Canon’en min gjør bildene ganske blasse og fargeløse, og slett ikke som jeg så det med øyet. Så da pleier jeg å hjelpe til litt med fargene. Men ikke alltid jeg orker det. Bildene blir jo gjerne fine fordet 🙂

    Fint bilde av isen 🙂

    • Mobilen idag har jo ofte knall kamera da. Tenker nok at det store du har er bedre, men det er litt verre å få innstillingene slik man ønsker bildet skal bli. Jeg har et Nikon D850 og det er jo fullformat. Så er det velta da 😊 det er tungt.

  2. Jeg må innrømme at jeg redigerer av og til; men oftest for å få det mer realistisk. Det hender nemlig at kameraet lyver. Men det er selvsagt pga at jeg har feil innstilling på kameraet 😉 Bruker stort sett bare iPhone-kameraet mitt nå for tiden, selv om jeg har et speilreflekskamera i skapet….Lettvint vet du 🙂 Ha en fin dag!

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist