Fange, Øyeblikk
Å fange et øyeblikk

Å fange et øyeblikk.

Det hender at jeg blir veldig provosert av alle disse redigerte bildene. Det handler jo om å fange et øyeblikk. Må du da ta det med deg hjem å redigere det til noe du ikke så? Må det være perfekt alt i denne verden ? Hvor skal vi gjøre av alt som ikke er det ?

Lavart, gunneskjegg
Gubbeskjegg.
Svarthvit rose
Rose.
Bekk, is
Bekken i isen

6 Kommentar postet

 1. Ja, må si meg enig der.
  Jeg liker ikke redigering av bilder, som du vet fra før.
  det naturlige, er ofte det aller beste, selv om bildet ikke er av det aller beste kvaliteten.

  • Ja dette med redigering har vi nok samme syn på. Jeg bruker kun de mulighetene kameraet mitt gir. Har et Nikon D850 nå så det er nok av muligheter. Eneste som er litt dumt med fullformat er jo vekten, det er tungt.

 2. Mobilen har de fargeinnstillingene jeg liker, og som er mest naturlige i forhold til det øyet ser. Men jeg synes Canon’en min gjør bildene ganske blasse og fargeløse, og slett ikke som jeg så det med øyet. Så da pleier jeg å hjelpe til litt med fargene. Men ikke alltid jeg orker det. Bildene blir jo gjerne fine fordet 🙂

  Fint bilde av isen 🙂

  • Mobilen idag har jo ofte knall kamera da. Tenker nok at det store du har er bedre, men det er litt verre å få innstillingene slik man ønsker bildet skal bli. Jeg har et Nikon D850 og det er jo fullformat. Så er det velta da 😊 det er tungt.

 3. Jeg må innrømme at jeg redigerer av og til; men oftest for å få det mer realistisk. Det hender nemlig at kameraet lyver. Men det er selvsagt pga at jeg har feil innstilling på kameraet 😉 Bruker stort sett bare iPhone-kameraet mitt nå for tiden, selv om jeg har et speilreflekskamera i skapet….Lettvint vet du 🙂 Ha en fin dag!

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist