fargekladd,veien
En fargekladd på vegen.

Slik kan du også gjøre.

Jeg redigerer også på et vis ved å manipulere kameraet mitt. Dette kan jeg også gjøre med kameraet jeg har.

Når alt blir grønt.
[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_slideshow”]
På den smale veien.

16 Kommentar postet

  1. Du har blikk for naturens skjønnhet. Jeg kjenner en som kjenner en du vet det med facebook hun sier du er en eksentrisk person som er vanskelig å komme under huden på. Jeg synes du virker veldig åpen og koslig. Har du kanskje et stengt område inne i deg? Håper jeg ikke støter deg på noen måte finner det bare spennende med en som er utenom det jeg er vant til i min snevre krets. At du ser med andre øyne enn mennesker flest er det vel ingen tvil om når jeg ser på instagram. Trodde ikke en lastebil kunne bli vakker. Håper du pøser på med ting fra dine øyne i framtiden.

    • Ja hva skal jeg svare på det. Eksentrisk? Det klarer vel ikke jeg helt å bedømme, men om det menes at jeg ikke er så mye å se så stemmer det nok. At jeg ser så mye mer enn deg tror jeg vel ikke, men jeg har det ikke så travelt og det er vel der begrensningen ligger for de fleste.

  2. Jeg har selv et Canon EOS, men bruker sjelden de redigeringsfunksjonene det har. Sitter og koser meg i ettertid med litt redigering om dagsformen er riktig 🙂
    Ofte drar jeg ikke med meg kamera heller lenger, det blir gjerne litt for tungt. Snart på tide å finne noe nytt og litt lettere jeg kan ta med meg rundt 🙂

    Jeg liker veldig godt sort/hvitt med fargedetaljer…veldig elegant ♥

    • Jeg bruker kun de mulighetene kameraet mitt har et Nikon D850. Bildene mine har aldri sett et redigeringsprogram. Rett fra kamera inn på mobben via Snapbridge appen til Nikon og rett inne her eller på de galleriene jeg bruker. Kameraet i seg selv byr jo i seg selv på et utall muligheter.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist