Atle Lundhaug

Å miste tiden.

 

 

Litt rar morgen for nå er Suttung borte fra mitt liv og om litt til vil alle spor være borte. Vemodig kanskje, men nå er jeg jo ikke noen anonym blogger lenger å da føles det ikke rett med det navnet heller. Nå skal Suttungbevegelsen få ha sin id i fred for meg.

Jeg kalte meg blogger og jeg tror vel jeg er det nå. Etter at vi la ut første innlegg på hjemmesida mi her den 13/4 så har det snart vært 16000 unike besøkende her og det er passert 38000 sidevisninger. Klart ikke i nærheten av bloggdamene for de samler flere leser på en dag, men så er jo de også daglig på tv2 også. Jeg har nok et litt smalere publikum, men til gjengjeld er det mennesker som ikke trenger søke etter på google hva empati betyr.

Jeg skrev vi for dette er et vi. Uten min mentor Jan B Sørensen tviler jeg veldig på om dette hadde blitt noe mer enn en drøm. Må vel også nevne Solveig Langmoen Kalbakk som til tider er plagsomt ærlig mot suttrepaven. Min devinisjon på empati blir Solveig og Jan. Kom aldri å fortell meg at sosiale medier ikke skaper engasjement. Synes også du skulle ta en titt på siden deres for her finnes alt.

http://gullalder.jasol.eu

Det er så godt å vite at det finnes mennesker som uten at de kjenner meg gir så mye av seg selv uten videre. Så atlelundhaug.no er egentlig disse to sin fortjeneste. Utrolig godt å kunne ha denne siden som jo er mitt kongedømme. Jeg har egentlig alt, pådrivere og trofaste lesere. Jeg kaller meg blogger og er litt stolt av det.

Nå nærmer det seg med stormskritt da Gullhjerte mitt skal hjem og i dag har jeg pratet med henne på telefonen. Hun er klar så mye forsto jeg for hun var litt bestemt i stemmen sin. Det var godt å høre for da er jeg litt tryggere på at dette går bra. Plan B finnes, men den har ikke jeg kontroll på. Det får bli som det blir hun kommer hjem det er det viktigste og så skal nok jeg klare tilpasse meg dersom det trengs. Rart å tenke på at da hun var på Sanderud så var det “ kommer du imorra” vanlig frase, nå er det borte for hun har mistet tiden om jeg kan si det slik. En time kan like gjerne være et døgn. Et døgn kan være en uke. Derimot sove to gange før jeg henter deg det følte jeg at gikk inn. Jeg merker mye bedre de tingene nå enn da hun var hjemme. Sikkert pga at hun har vært borte så lenge. Den utfordringen skal jeg klare for her har jeg mange ideer på lager og flere på gang.

Det blir en spennende tid framover og sikkert mange nye utfordringer, men som han bestefar sa ingen veit åssn dagen ser ut før han har lagt sæ.