Alzheimer smitter det ?

Det er noe jeg tenker på litt innimellom Alzheimer smitter det tro ? Er det noe jeg lurer på så er det faktisk det for jeg har lagt merke til at folk trekker seg vekk litt når vi en sjelden gang prøver å være deltagere i et eller annet sosialt. Det er liksom ikke mange som slår av en prat og vi sitter der da og ser ut som om vi ikke passer inn. Nå er det sikker mer det at vi har hengt litt rundt i forskjellige media og det skal man ikke gjøre i de mørke skoger på østlandet.

Det dummeste man gjør er egentlig å stikke fram hode for det er mange som venter med sverdet for å kappe av det samme hodet. Snart 450 mer eller mindre vellykkede innlegg har jeg spydd ut her uten egentlig å ha oppnådd noe som helst hverken for oss eller demenssaken.

Egentlig så får jeg si i etterklokskapens tegn at det er veg kronen på verket av dummheter jeg har funnet på. Eneste trøsten er at jeg har fått en liten solid gjeng med folk som følger med bloggen min. Det jeg er nokså sikker på er at jeg neppe hadde gjordt det samme om igjen. Tror vel at snart skal både blogg og Facebookside få hvile i fred for nok er vel egentlig nok. Ut sommeren skal begge få leve, men det skal mye til for at det blir mere etter det.

Det er en enormt slitsom tilværelse å først skulle oppleve at den man elsker er i ferd med å forsvinne sakte å så i tillegg blogge om det. Jeg må ta et og annet hvileskjær i form av om noe annet.

Imorgen blir det et intervju med en fra Pårørendealliansen å så er det siste gang vi gir mer ut til media. Det ble ikke noe mer fokus på de som er unge demente så da får det være bra. Jeg trodde faktisk at det skulle bli mer ut av det for det ville vært til  hjelp for de som kommer etter oss. For Eli og meg er det forseint uansett.

Det var jeg hadde på en dårlig dag med en ryggsekk som er alt for tung, men som jeg verken kan eller ønsker å ta av.