Atle Lundhaug

Avledningsmanøver på gang.

Så sitter vi da her og glor ut av vinduet på en regnfull og grå dag. Han var nokså frisk meteorologen på radioen som sa det skulle sprekke opp, det må da være skivebom.

Som jeg vel sa i går så ble det bare å legge seg tidlig for det var mye uro. Hun sovnet fort så da fikk jo jeg også litt egentid selv om det ble i senga sammen med henne. Jeg liker å sitte slik å bla i bilder mest på Instagram så da fikk jeg gjort det også. Skrev ferdig innlegget mitt i senga og det var ikke like moro for ordene satt fast.

Det ble på nytt 4 som hun våknet i dag også og det ble samme trappemosjon som alltid. Det gikk et par timer, men da ble det Sobril for det er langt fra godt å se at hun har det slik.

Så ble det rolig, men jeg liker det dårlig.

Vi burde gjort litt reint her før vi får besøk av hjemmesykepleien, men vi venter til etterpå vi tar et et parti Yatzy. Det er hjernetrim og avledningsmanøver delux.

Da er vi igang og så får vi se hva dagen bringer.