Atle Lundhaug

Dagens outfit er innholdsløse.

Her inne på badegulvet ligger dagens outfit og forrige dags outfit også. De er helt innholdsløse akkurat slik han er som egentlig er innholdet av klærne. Det burde jo egentlig ikke være slik for vi hadde jo en brukbar dag i går og har hatt det samme i dag. I tillegg har vi hatt besøk både av hjemmesykepleien og minste datter Pia, men det er helt tomt allikevel. Så tomt at jeg fant ikke igjen et eneste ord til det vanlige morgen innlegget. Som nødløsning bruker jeg å legge ut bilder, men ikke et enest et fant jeg som jeg fikk til å passe inn. Slik har det aldri vært før.

Det er vel det at det har vært utrolig mye som stresser om dagen og litt er sikker at jeg slipper litt unna disse to dagene hun er på dagsenteret. Det er så godt når det blir stille at det er ikke til å tro. Å gå rundt hele dagen med en som hele dagen gjentar seg selv er slitsomt. Nesten som en slags psykisk tortur i light form. Du må jo på et vis svare på det hun spør etter selv om det er samme spørsmål om og om igjen. Så er det jo før nevnte X- antall turer på huset for da å innta før nevnte porselenstrone fra Porsgrunn, bare de gangene er stressende nok når de bli over 4 ganger i timen. Jeg bærer doruller, vasker klær, støvsuger, vasker gulv, rydder bort det hun har funnet ut at skal kastes.

Som nå etter at middagen var fortært fant hun truser som var bare å kaste…………de kjøpte vi på Kappahl en bråtur til Sverige før middag. Antallet truser har nå steget til 38 og ingen er laget slik som hun vil.

Ny Adidas joggebukse måtte hun jo ha for en slik hadde hun ønsket seg i flere år, det var bare det at jeg kjøpte en for 14 dager siden, som hun jo hadde på seg. Klart den nye var ikke helt lik da, men det var det bare hun som så.

Klær trenger hun og dette er jo ikke dyre greier og det er moro at hun er så fornøyd, men det er litt kjedelig å sortere søppla i tilfellet hun kaster noe som ikke er hennes som hun sier.

Det er jo litt rart da at det sitter prislapper og greier på gamle truser. Det er vel egentlig tragisk, men man må jo se det komiske i det og koste på seg et smil. Spesielt nå som jeg sitter og skriver mens Gullhjertet mitt tar et bad……….nå kom hun inn og var så fornøyd for hun hadde funnet nye truser i skuffen sin som passet så bra. Du er snill du sa hun, men at hun var med til Sverige det var borte og jeg da……….jo jeg bare smiler litt lurt og lar det være en hemmelighet at Vamp, hun og jeg var der alle tre. Hvorfor ødelegge et smil. Kjøp 3 betal for 2 det er fine greier.