Atle Lundhaug

Den som ikke ser skogen for bare trær.

Vi sto opp…….. Det skriver jeg så ofte at jeg snart kan klippe og lime så nå lar jeg være å skrive det. Hvorfor skulle egentlig det ha noen interesse for deg som leser. Kanskje får vi ( jeg) for lite søvn, men kanskje er det vanen som kroppen har også. Som vanlig starter dagen med mageproblem som jeg også har beskrevet siden mars 2017. Det skal jeg heller ikke skrive om, men heller la mitt hode jobbe litt med løsninger. Nå har vi brukt mye tid og mye penger på å få utredet dette og få gode råd. Det hjalp 0 så nå har jeg tenkt å bruke den beste infokilden jeg kan få DERE som leser. Alle har trolig hatt samme problem uten at det har hjulpet nevneverdig med en hvit frakk. Nå som jeg vet alt er bra mangler jeg kort og godt “ kjærringråd “ Bøkene har jeg fra før og de har hjulpet meg gjennom mye plager. Øs bare på med råd om dårlig mage for dette kan du trolig best.

Jeg tenker at dersom det sitter i hodet så får vi begynne der. Dersom det er kjemisk vei så blir det å begynne der og det er jo det enkleste. Gullhjerte mitt MÅ IKKE ha kjemisk hjelp for hun bruker ingenting hun ikke kan unnvære. Det blir legemiddelhåndboka og “ bivirkninger” som nå blir lest. For vår del er det ikke mye å fjerne siden det meste er fjernet. Det merkelige er at ingenting har blitt verre heller.

Antidepressiva, antipsykotika og gudene vet hva alt heter som er prøvd i hva en venn kalte harehopp i kjemisk vei ga ingenting. Det beste vi har innen kjemien er faktisk Vallergan for den virker. Hun sover 5-6 timer. Alt annet er søppel i mine øyne. Rådet jeg ender opp med i medisinsk retning er dette : Det hender man må akseptere tingenes tilstand.

Er ikke det en fin konklusjon fra de med over 6 års utdanning og lønn som har en 0 til på årslønna mi,nullen den er ikke foran vel å merke. Du som sliter med udefinerbare smerter i kroppen har sikkert aldri hørt det noen gang. Bra for min del for da tenker jeg i mitt stille sinn kyss meg langt inn i r…… Det å få så mye adrenalin susende rundt i kroppen er bra for en som aldri gir opp.

Hvor utrolig det høres ut så kjenner jeg mennesker som har blitt mye bedre på smertefronten av å bruke Curcumin ( gurkemeie ) og Johannesurt anbefalt av ja faktisk en lege. Da med så klart en anmodning om å slutte med alle andre medisiner ettersom da Johannesurt gir interaksjoner med det meste. Ikke vet jeg, men se det har jeg felles med helsenorge da det gjelder demens for her vet ingen noe. Det ser nærmest ut at har man først fått denne sykdommen så er er det akseptert at man får en drøss med andre ting også fordi den demente jo har et problem med å definere hva som skjer. Enkel fin løsning det der, men i mine øyne ikke særlig løsningsorientert.

Ørunlf Henriksen sa i et dikt som heter Skog.

 

Fattig så fattig den vandringsmann er som ikke ser skogen for bare trær.

 

Vet ikke helt jeg da, men det går vel å omsette det til flere kategorier har jeg en følelse av.