Atle Lundhaug
cof

Ektemann, venn og den navnløse.

Det ble litt av en dag på oss for reveljen gikk kl. 3.30 da var det slutt, men egentlig kunne den ha begynt mye før.

Jeg ga ikke Vallergan i går for jeg bruker la være et par ganger i uka bare for at den skal ha god virkning. Det gikk ikke så bra for i går var en slik urodag. Da måtte det vel gå slik. Det har fungert før, men tydeligvis ikke nå. Kan hende var årsaken at jeg fortalte om det vi skulle nå i dag. For sent nå uansett.

Jeg er litt lei dette med magen hennes og med fastlege nr. 3 på plass siden nyttår bestemte jeg meg for å bestille time hos Volvat på Hamar. Der har vi vært i dag og jeg vil vel kalle det veldig god behandling. Det fristet veldig å tegne et familiemedlemskap der, men får først finne ut hva som finnes av tjenester. Jeg fant i hvertfall ut at medlemskap + en årlig helsekontroll på oss begge er billigere enn Canal Digital så man har noen rare prioriteringer. Enden på den tanken blir vel et stort innhogg i kanaltilbudet til fordel for Volvat. Det å sitte på ræva foran tv’n å betale for ødelagt helse er vel dumt. Slik var det med den saken. Moro å se hvordan et privat tilbud fungerte. Ingen trengsel på venteværelse, kom inn til rett tid, veldig fin behandling av Gullhjerte mitt og til slutt en fungerende betalingsautomat. Resultatet ble jo bra for henne for legen fant ingenting som skulle tilsi smertene i magen. Da er den magen utredet og det er ingenting der. Da er det kanskje alle turene på toalettet som bidrar til å stresse magen for hun har veldig mye bevegelse i tarmene. Problemet begynte med en forstoppelse i mars 2017. Det var like etter at dosen Ebixa var øket til 20 mg om dagen. Det kan jeg se av notatene mine. Det blir nye spørsmål ved neste konsultasjon med Sanderud. Da er det Ebixa som skal under lupen. Ikke f…….at jeg gir meg på dette.

Vi slo litt på stortromma i dag så det ble middag på Myklagaard. Det var også verdt pengene for det var mye mat på den tallerkenen. Hun som skulle ha kuleis etterpå sto over den.

Så fikk vi et par tre timer sosialt samvær med familien Sormerud og da litt fotball. Vi måtte dessverre dra før kampen var slutt for da var det igjen denne f…….magen som ødela for oss.

Det har jo skjedd mye i dag og da blir det problemer med sorteringen for henne. Det er da jeg blir borte og hun begynner å rote til familieforhold. Det stikker i hjertet hver gang jeg merker at jeg har blitt byttet ut. I dag har jeg vært borte så og si hele dagen. Pia gikk rett i fellen fordi Eli kalte meg Atle. Det heter hennes venn også. Jeg er tre, ektemannen, vennen og den navnløse.

Det kan ikke forstås så enkelt er det.