Atle Lundhaug

Deppesøndag delux.

Før når jeg var i full jobb brukte søndag å være en kjedelig dag og det er ikke stort bedre nå. Vi har gått bare små turer i dag mellom regnskurene. Og så var det min store frustrasjon for tiden, hennes mage. Det var det siste jeg skal skrive om den for nå er jeg så lei det der. Nå har vi så begrenset aksjonsradius at det er som å gå med fotlenke. Du verden som jeg savner en skogstur, men det vil hun ikke. Det å ta med Bergansekken, primusen, steikepanna og noe godt og så gå til skogs å lage mat er noe jeg drømmer om. Ikke så godt å få til slik det er nå.

Bedrøvelig at det skal bli så mye annet i tillegg til alzheimer, det er da ille nok. Det blir så vanskelig å håndtere når det kommer så mye annet. Det å prøve forklare at vi må gjøre slik eller slik går ikke. Jeg har fått mange henvendelser med samme problem hos andre som har brukt Ebixa. Forstoppelse. Forferdelig kjedelig.

Nå har vi fått orden på søvnen så det er extra kjedelig at dagen går med til å trøste henne når det blir for galt. Det er jo litt vanskelig å si hvor vondt det er når magen bråker for hun har jo blitt mye mer følsom overfor det meste. Det er nok med strikken i joggebuksa som føles for stram og en sko som klemmer, ting hun knapt hadde nevnt før.

Jeg blir nokså rådvill og det virke jo veldig negativt på mitt humør også. Får håpe Idoform og aktiva kan bygge opp en bedre tarmflora. Vet jo av egen erfaring når jeg får i meg gluten eller andre av de tingene jeg ikke tåler at det kan ta veldig så lang tid å få magen i balanse igjen.

Litt moro for mens jeg sitter her og skriver så kommer det inn tips på FB sida mi og på messenger. Nok en gang er verdien av det nettverket jeg har fått av stor. Det kommer tips nesten hver dag og alle er like viktige. Vi kan jo så klart ikke prøve alt, men allikevel.

Det er vanskelig å få ned noe på papiret i dag, men jeg depper å da blir det slik. Drittleit vær, drittlei situasjon og en drittlei gubbe. Så mye verre blir det ikke. Til og med Instagram var noe dritt idag, men jeg har da sett på en del bilder når regnet har plasket ned her. Nå skal jeg fylle opp badekaret til toppen å prøve sette norgesrekord i 100 meter bryst for det er også umulig???…i et badekar.