Atle Lundhaug

Uthvilt og fornøyd.

Tenkte jeg fikk slenge ut en oppdatering før vi setter oss i bilen og drar til Toten. Vi tar turen om Gjøvik og så over til Lena og Kolby. Kjedelig kjøre samme vei begge deler. Når vi kjører over Nord-Odal via Valsett over til Hamar så har vi mange huskepunktet på veien i og med at jeg har jobbet mye i Nord-Odal’s skoger. Vi passerer jo også Sanderud der vi har fått all hjelp for å takle vår nye hverdag med Alzheimer. Håper snart vi får en time der igjen for det har gitt meg et løft hver gang. Vi hadde aldri klart dette uten team Horndalsveen. Utrolig mye medmennesklighet og kunnkap samlet der på Hukommelsesklinikken.

Vi måtte ty til det jeg synes er nødløsning etter ei uke med veldig lite søvn. Sovemedisiner er noe jeg ikke liker, men nå var det veldig nødvendig. Cirkadin heter det og er i medisinpakka til Gullhjertet mitt, vi har ikke brukt opp en eske enda siden 23/1 så her er forbruket lavt. Det fungerte perfekt hun ikk minipillen 1 time før vi tuslet til sengs kl.21 for da var vi begge trøtte. Kl. 04.30 var vi oppe en tur, men la oss igjen og våknet 2 timer seinere. Kun et ord er nødvendig for å beskrive det, HERLIG.

Hun har litt mye vondt i magen og det må vi finne ut av så jeg får ta litt telefoner over helga og spørre litt om den medisinen mot alzheimer for flere har fortalt meg om mageproblemer med den. Det skal jo tross alt gjennom fordøyelseskanalen. Når jeg ser på mengden av tips jeg får fra andre på messenger så er jeg veldig glad for at vi valgte å fortelle om vårt liv med alzheimer for det har gitt meg et kjempenettverk. Takk til alle dere som er innom leser og reagerer i for av kommentarer og meldinger 💓 Det har gitt meg mye trøst og styrke som kommer godt med. Siste mnd hadde jeg 30602 sidevisninger og det er mye i denne typen blogg som er helt politisk uavhengig, full religionsfri og til og med fri for kropp med lite klær på.

Jeg liker ikke dett med magesmertene hennes så i går ble det å ty til det gamle trikset etter farmor når vår førstefødte Linda overrasket oss med 3 mndr’s kolikk.

Ei halvstrømpe full med riskorn 😂 farmor varmet den i seikovnen , vi brukte mikroovnen så klart. Jepp, det virket også på Gullhjetet mitt.

Med risstrømpepølsa liggende oppå pølsa på magen inntok hun hvilestilling med nedfellt stolrygg med et smil og sovnet i går kveld.

Gromme lyder fra utstrakt drøvel som en løvinne ville blitt misunnlig av fra åpent gap. Det virket det også.