Atle Lundhaug

Depping og litt oppmuntring.

Det ble ikke så mange timene i natt heller så nå går det litt treigt. Hadde jo tenkt å ringe ned for å høre hvordan det gikk i går kveld, men jeg orket ikke. Av erfaring vet jeg at om dagen har vært dårlig så blir kvelden om enn enda verre, slik er det. Det er stille i huset, så stille at jeg lar radioen stå på til og med når vi går ut. Depper veldig i dag og det var en del ting jeg skulle gjort, men jeg lar det være.

Prøver å lage meg en slags fast tid på morgenen som jeg jobber med bloggen for å bli ferdig med alt. Jeg samler jo innleggene mine på den siden min for det er jo der de hører hjemme. Det er viktig for meg at de som leser skal få gjøre det i fred uten at reklame fra Nelly danser over skjermen. Skal det være reklame der så skal den ha en naturlig plass som ikke er forstyrrende. Jeg må jo innrømme at jeg drømmer om å få inn noen kroner på dette. Jeg drømmer om et fond som skal gi pengene videre til først lokale tiltak som skal gjøre hverdagen enda bedre for de som bor bak en låst dør. Men det er foreløpig en drøm.

Det er litt vondt å flytte disse innleggene for jeg har ikke lest dem, jeg har kun skrevet der og da. Nå får jeg alt servert om igjen i litt for store doser og enda er det mye igjen. Jeg har kommet til JUNI 2017. Dette må jeg bli ferdig med i god tid før hun kommer heim.

Litt oppmuntring fikk jeg da idag for jeg fikk en prat med Gullhjertet mitt. Hun var i fin form synes jeg, ingen gråt og ingen klaging over noe.Jeg spurte om magen, men nei den var mye bedre. Hun virket så mye meg glad, men jeg hørte at det hadde blitt verre etter hun hadde pratet med meg. Både godt og vondt det da på et vis. Det er mye vanskelig i vente rundt neste sving for nå går det litt for fort for meg.

Tenkte jeg skulle prøve å fjerne en del ting i huset her slik at det blir litt mindre med ting her da hun kommer heim. Kan jo være greit med litt mindre ting uansett. Hun trenger mer luft rundt seg tror jeg og da mener jeg mindre tomrom som ikke er fyllt opp med bilder, ting og tang. Da fikk jeg meg en liten pause nå venter en tur i butikken for noe å spise på må også jeg ha.