Det er vel lov å bli litt oppgitt.

En helt vanlig morgen og det betyr at Gullhjertet mitt våkner rundt kl.4, men det er jo vanlig når vi går til sengs før kl.22. Hun tusler litt rundt og så kommer hun til sengs igjen. Nå har jeg blitt så vant til det så jeg sovner som oftest igjen og hvor mange slike turer hun gjør vet jeg ikke. Jeg trenger jo ikke være så på vakt for hun går ikke ut når det er mørkt ute. Hun rører jo ikke stekeovnen eller platetoppen for den får hun ikke på.

I går litt seint så var vi en tur på senteret og ute på parkeringen kom det et par i 50 årene ville hilse på oss. Litt rart at mennesker vi aldri har sett kommer og veksler noen ord, men du verden så koselig det er. Man får litt slik kjendis følelse hva nå det er. Enda koseligere var det å få mld fra ektemannen seinere på kvelden som var veldig personlig og som jeg satt veldig stor pris på. Det er sjelden at menn snakker om kjærlighet og utstråling. Det er vel det som populært kalles myke menn. Tror nok ingen som kjenner meg godt vil forbinde meg med myk mann. Det ordet er vel nokså diffust for man kan være stein hard, men allikevel omsorgsfull. Det handler mest om empati. Det er noe du har eller mangler og jeg tror vel det utvikles hos deg selv og da har lite med arv og miljø å gjøre.

Du ser jo at det er jo ikke likt hos søsken heller.

I dag tror jeg vi skal slappe av litt så får snekringen være for det blir litt mye for henne. Vi har det jo ikke så travelt heller så om det er litt uferdig så går det allikevel. I gamle hus er det alltid noe å finne på. Hun er litt “ sutrete “ om dagen så vi får ta litt hensyn til det og kanskje gjøre noe lystbetont i dag.

Det er lov å bli litt oppgitt tenkte jeg for meg selv når det plutselig dukket opp nok et gjemmested for ubrukt toalettpapir rullet sammen til en liten ball. Som om det ikke var nok så måtte jeg sortere papirsøppla også for der var det alt mulig, ikke så bra med ei vinflaske der. Får si jeg lurer veldig på hvor tankene er når hun sitter der og ruller disse ballene med toalettpapir. Det blir litt av et budsjett dette på 1 år og fryktelig mye pes når det kastes ut i busk og kratt.

Som oftest ser jeg jo en slags mening i det som skjer, men dette forstår jeg ikke. Ja vel, det må vel også være slik.

Dagen har gått med til gudene vet hva, men mest opprydding og en ny klesvask. Jeg har etter hvert blitt en nokså dreven husmor om jeg kan ta fatt i den tittelen for hun x- husmoren hun er ikke så veldig flink til å bidra. Før ferien så var det bare å sette henne i gang mens nå må jeg gjøre det om igjen og om igjen like til jeg gjør det selv. Hun tørker litt støv og der er liksom alt.

Det er ikke bare en lite forandring i sykdomsstatus siden 4 mndr tilbake, den er veldig stor og det skal bli godt å få en ny vurdering oppe på Sanderud den 13/10. Det høres kanskje litt rart ut når jeg sier det slik, men det er veldig tungt å leve slik i det uvisse og for meg er det best med kalde fakta på bordet. Da har jeg på et vis fått et arbeidsverktøy for det skjer så mye jeg ikke forstår. Det er enklere å forstå en handling når man vet hvorfor.

Vi satte oss ned litt tidlig i kveld så får vi det litt rolig før vi går og legger oss. Noen timer slik uten at noe spesielt skjer er bra for nattesøvnen og da igjen bra for dagen etter.

I morgen er det min fridag nr.2 denne uka og det skal bli godt. Da skal Vamp og jeg kose oss alene litt igjen. Får bare håpe jeg klarer få Gullhjertet mitt i form slik at hun ikke ringer og klager riktig så mye som på tirsdag for da ble det 2 ganger i timen.

Ha en fin kveld videre.