Uro er en del av vår hverdag.

Noen ganger er det ekstra godt å sette seg ned i gostolen for det har vært en travel dag med mye å gjøre og når været er fint så blir mye utejobb også. Vi har fått opp foringer i åpningen mellom stuene, men helt ferdig ble det jo ikke. Ute hadde Gullhjertet mitt skaffet meg en god del mer jobb for inne under noen spirebusker lå det to plastbøtter med pent sammenrullede toalettpapir, ubrukte sådanne. Så plutselig løste mysteriet seg, et enormt forbruk av toalettpapir. Hun hadde mer på lager for inne i en steinmur var det enda mer.

Jeg kan jo ikke si noe annet enn at jeg lo så jeg måtte sette meg for hva i all verden var tanken bak dette. Hun lo jo også og forsto jo ikke hvor papiret kom fra. Enda godt at det går å få noe morsomt ut av noe som egentlig er tragisk. Hun er veldig urolig nå om dagen og det går ut og inn fra badet. Skifting av underklær som det er et eller annet galt med og så klart også toalettbesøk. Det blir en vaskemaskin annenhver dag, men det går vel det også. Når vi sitter slik foran tv’n så er det nest jeg som sitter for så lenge hun er våken så er det å gå rundt det meste av tiden. Ikke så rart hun er trøtt når hun stresser slik hele dagen.

Så har vi dette som jeg sa om at hun ikke husker navnet mitt alltid, men hun husker jo hva jeg er, gubben hennes som hun sier. I 2 mndr før jul så husket hun jo ikke meg, men navnet som da jeg hadde stjålet fra gubben hennes. Nå er det altså tvert imot, men mye mer behagelig slik som nå.

Mye merkelig som skjer om dagen og jeg ser vel litt frem til å få komme til Sanderud å få vite litt mer om hvor sykdommen står nå. Det er tross alt bedre å vite enn å gå rundt å tro en hel del. Vi har det ikke så greit om dagen og jeg skulle ønske vi kunne få litt roligere dager igjen. Disse 2 dagene med opphold på dagsenteret kom nok i rett tid for det sliter tungt på en trøtt sjel. Nå har vi jo begge noe å se fram til, hun samvær med andre og jeg tid alene med Vamp. At han likte det var ikke vanskelig å se for han hoppet å spratt som en unghund.

Nå skal jeg prøve å få pc’n min igang her etter en litt større overhaling og oppgradering.

Ha en fin kveld.