Det ville seg ikke for oss i dag heller.

I dag har jeg egentlig ikke lyst til å skrive noe for det finnes ikke et lite glimt av noe positivt i løpet av hele dagen. Det begynte i natt ved totiden for da våknet Gullhjertet mitt. Jeg fikk henne til sengs, men det tok en stund å få henne til å sove igjen. Når hun sovnet var hodet mitt så tomt at jeg aner ikke hvor lenge jeg lå våken. 5.30 sto hun opp og jeg prøvde få noen minutter til, men det ble for mye bråk så det var bare å stå opp. I natt blir det ørepropper på meg og Valeri Natt. Eneste rolige perioden i dag var faktisk da hjemmesykepleien var her. Det var da jeg trodde det kom til å bli en bra dag, men nei den gang ei. Litt vanskelig få henne med på en luftetur, men det gikk da til slutt.

Fikk da kjørt et par lass ved med mobilen rødglødende i lommen og det ble ikke bedre enn hun tok Vamp og kom etter. Det var da husnøklene ble borte. Jeg hadde slipt 6 nøkler da de ble borte sist og nå var kun en igjen. Det ble så mye rot at da jeg tenkte begynne med middagen orket jeg ikke så den ble bare glemt.

Vi lurte oss en tur ut i mørket Vamp og jeg for hun vil ikke være med når der er mørkt så hun ble hjemme og ringte igjen mobilen min rødglødende. Vi var på leting etter toalettpapir ( ubrukt ) og ganske riktig der det lå under en busk lå også husnøklene. Vamp markerte så da visste at det var noe mer der nede snøen. Han har ikke glemt gamle kunster Vamp.

Det ser ikke ut til at vi skal få det så mye roligere fremover Vamp og jeg så vi får prøve å nyte stunden for nå sover hun. En ting er sikkert, i morgen slår jeg av mobilen for da er det fridagen vår.

Ha en fin kveld.