Vi kommer aldri til finalen.

Håndballjentene kom til finalen og de vant sølv fordi Frankrike vant gull.

Vi kommer aldri til finalen for denne kampen kan ikke vinnes, vi kommer til å tape sel om vi kjemper alt vi kan.

Får vel si jeg er glad snart helga er slutt for det har vært ei tøff helg etter ei tøff uke. Det er visst mindre og mindre som fungerer og jeg har liksom ikke funnet ut noe andre måter å gjøre ting på. Hun trekker seg jo mer unna også og blir oftere sint. Det er noe jeg gjør feil og nå får jeg heller ikke noe hjelp av kjemien. Hun er jo stort sett våken kl.4 og da begynner hun jo bli trøtt utover ettermiddagen og blir veldig ugrei. Fikk lurt henne med en liten tur ut, men hun vil helst være inne så vi går mest alene Vamp og jeg.

Jeg finner vel ut av det om det er noe som kan forandres på og ikke er noe som følger med da. Kanskje er det med passiviteten en del av den negative utviklingen som følger med sykdommen. Det har jo gått så fort fra diagnosen og fram til nå. Fram til ferien gikk det jo ikke så galt, men etterpå har det gått kun en vei.

Hun er fryktelig trøtt litt tidlig på kvelden og det er jo ikke så rart ettersom hun jo er opp og går rundt i huset kl.4. I dag klarte jeg ikke få henne til sengs igjen heller. Om man presser litt så blir hun sint ikke slik fysisk sint bare litt som en katt, trekker seg tilbake og viser pass deg. Det har jeg aldri opplevd med henne før for ble hun sint så ble hun fortvilet. Nå trekker hun seg tilbake og serverer det verbalt.

Får håpe at det blir bedre utover i kommende uke for da får vi det litt travelt. Vi må få hjem mer ved så den ikke blir ødelagt. Da må hun og Vamp klare seg litt sjøl. Hun bruker jo komme etter også så det går nok bra for så mange hundre meter unna er det ikke. Vi får vel se.

Nå kommer det snorkelyder fra godstolen igjen så da blir det vel kl.4 igjen tenker jeg for da har jo hun fått bortimot 8 timer søvn.