Atle Lundhaug

Døden er også vakker.

Døden kan også være vakker eller kan den ikke det ? Jeg har sett flere døde og det har vært noe fredfult over det. Når noen dør i høy alder så er det fortiden som har forlatt og og framtiden er i ferd med å ta over. Slik tenker jeg da på min egen død nor den kommer, fortiden forlater denne verden og framtiden i form av barn og barnebarn overtar. Det er noe vakkert over det.
Hvorfor skremmes vi av ordet døden ?
På min høyere legg har jeg en tattoo av » mannen med ljåen » mange tror at det er døden og da blir den stygg, men når de får vite at det er ikke døden, det er tiden se det da blir det pent.
Den dagen vi ble født begynte vi vår vandring mot slutten så hva er vi redde for ?
Det var bare noe jeg tengte når jeg tok dette bildet.

Det hender noen ganger at det ikke er det midt i bildet som er det jeg så. Her var det stilken med lyset i. Fenrikshjertet er jo en vakker blomst så jeg to et bilde med blomsten i fokus også.

De to bildene er forskjellige og gir meg en tanke om at livet kan fortone seg mørkt, men så kan vi jo fylle på med lys. Det og finne lys i mørket kan være vanskelig, men du velger jo sjøl om du vil søke etter lys i ditt liv. Det er nok ikke så enkelt som å forandre blenderåpning eller kanskje er det akkurat det for det blir ditt fokus som bestemmer resultatet, i kameraet og i livet.