Atle Lundhaug

Godt å sette seg ned.

Det var godt å sette seg ned ikveld for vi har hatt litt å gjøre idag. Men nå er alt unnagjordt untatt støvsuging og en liten gulvvask den får være til i morgen tidlig. Eli er veldig trøtt idag og har forlengst sovnet foran tv’n. Jeg sitter her med nettbrettet mens laptoppen står på golvet og kjører backup så det lukter varmt. Bruker å dra den igang et par ganger i uka. Idag har lagt til google translate på bloggen min for jeg har fått noen henvendelser fra venner fra andre land som har lyst til å følge med. Så nå ligger den der og virker gjør den. Nå merker også jeg at jeg er trøtt for øynene vil ikke være oppe. Vi får det nok travelt i morgen også, men det er jo bra for da går dagene fortere.

Det var en kar som ville kjøpe et par bilder av meg idag, men jeg sa nei. Hen ble litt rar når jeg sa nei at de var ikke til salgs, men ble enda rarere når jeg sa at jeg kunne sende ham de to filene. Natur skal være gratis synes nå jeg og så er det så utrolig moro å se bildene i bruk. Det er litt rart å se ei blåklokke på en vegg i stort format på en pikeskole i Indonesia og vite at den blåklokka sto nede i jordkanten vår.

Ellers kan jeg vel fortelle at Eli’s evne til å huske ikke har forandret seg de siste 14 dagene, det har roet seg igjen. Jeg har blitt veldig var på disse forandringene så det skal ikke mye til før je merker det. Når hun glemmer et sted og jeg forteller henne hvor så kan hun fylle etter med mengder med info om stedet som hun husker, tenk så merkelig. Hun er så fornøyd for nå går det i stell av blomster hele dagen det er livet hennes så vi får få tak i litt til. Vi har flere urner 😊

Det var det jeg ville fortelle på en lang dag for vi var jo oppe kl. 5.45

Ha en fin kveld.