Atle Lundhaug

Mye mas og lite gjort.

I dag burde vi beveget oss i samme fart som denne tassen her, men da hadde vi aldri fått satt oss ned. Vi var ikke i seng før middnatt igår etter å ha fått en av hestevennene våre vel i hus. Vi har jo ikke hest sjøl da men vi har et par som spiser seg feite hos oss. Nå går de ikke så langt fra huset og med en gang vi tar opp døra og setter oss ut med en kaffekopp på morran så kommer det godmorgenvrinsk fra mor og datter som koser seg med grønnt gress. Koslig, er det og det blir noen turer med gullrøtter i lomma bort til vennene våre.

Som sagt så hadde vi mye på programmet. Blodprøver, lege og en ny runde med papirer. Nå tror jeg alt er klart i papirveien. Jeg har fullmakt på å handle på Eli’s vegne eller å hjelpe henne, NAV har fått hennes uføresøknad så nå er vel grovjobben  gjordt. Skulle vel tro at flere sider fra utredningen fra spesiallege og uttalelse fra fastlege burde fjerne eventuell tvil. Det var godt å bli ferdig med.

Så nå sitter vi her som to slakt eller tre er det for Vamp ligger rett ut på beina mine. Eli koser seg med et glass vann med sitronskive i og jeg et lite glass whisky. Hun rører ikke engang en dråpe rødvin. Får vel si som sant er at det vesle likørglasset med whisky får hodet inn i en behaglig slørete modus.

Det er godt å bli litt slapp.

😍😍😍  da fikk jeg nok et Dagens Beste på Instagram og det må jeg jo skryte litt av. Nå har jeg over 50 slike og det rare er at det er flest colorsplash. Det ser ut for at den noe litt sære måten jeg gjør ting på faller i smak. Rett i kameraet og ingen omveier. Kanskje bare 1 av 10 blir vellykket på den måten, men den koser jeg meg veldig med.

Det å skryte av seg sjøl er ikke noe man skal gjøre for da kommer Jantepolitiet med Janteloven sin, men det gir jeg f…….i  😂

Du er også bra på noe så skryt av deg sjøl du har fortjent det.