Atle Lundhaug
ett av tre.
cof

En av tre steder jeg sliter med.

Det er tre steder jeg sliter med å besøke. En av tre steder er her du ser nå. Så har vi Facebook og min sideadministrasjon. Alle tre har en fellesnevner, nedtur. Det er helt enkelt ikke behov for noen av delene mer. Må bestemme meg nå i løpet av desember om hva som skal få lov å forsvinne. Facebook har jeg blitt kvalm av for lengst. Siste uke har jeg prøvd å være litt mer aktiv der, men det fungerer ikke for meg. Så har jeg Instagram med sitt kjøp følgere/hjerter og bli lykkelig. Jeg har 3661 bilder der som jeg kanskje sletter en gang for alle. Jeg er drittlei at alt kan kjøpes. 

Det er rett og slett en tid for alt. Nå er feil tid og det er på tide å komme seg litt videre. Når det gjelder siden her så skal den få være fredet i 2019 også. Kanskje får jeg lyst til å skrive igjen. Uansett så kan det kanskje være til nytte for noen, men det tror jeg vel egentlig ikke på lengre. Det er 359 som har likt Facebook siden min og det kommer 20 lesere den veien og da trengs den ikke mer. Den er fjernet nå sammen med privat siden min. Jeg føler det tungt at folk trykker » liker » for moroskyld. Kanskje er det moro for deg, men det ikke særlig moro for en som har hengt seg på den måten jeg har gjort. 

Nå blir det kun her jeg skriver om jeg gjør det og så er vi ferdig med det. Må du ha det annonsert over Facebook for å lese det jeg skriver så er du ikke så interessert uansett. Jeg har litt igjen av livet og har slettes ikke tenkt bruke det opp på å sitte trykke liker for å bli lest.

Bloggen min handler om mennesker. Da må du være interessert i mennesker. Er du ikke det så skal du ikke gå inn her. 

Det var det jeg hadde å si om falskhet på Tryneboka. Aldri mer for min del.