Taushet er gull
Gull på himmelen.

Kanskje taushet er gull ?

Tale er sølv og taushet er gull , heter det vel. Gullfargen på himmelen beskriver den tausheten. Julen var en stille høytid før. Nå slynger bilkøene seg som en lysende orm mot Sverige. Eli ble meg denne jula for hun ville ikke dra fram all denne søpla for å rydde den vekk igjen. Det er nok jul på jobben, sa hun. Jeg ble glad. Det å gå rundt i alt som skal minne om jul og familie vil jeg gjerne slippe nå. Vamp og jeg er ingen familie.

Istapp i gull
Sakte drypp fra en istapp i gull.

 

 

5 Kommentar postet

  1. Jeg gleder meg til jul, og gleder meg enda mer til den er over. Men det er skummelt å si det høyt, for mange forstår meg ikke.
    Vi har alle forskjellige grunner til hvorfor julen føles trist, slitsom, masete, osv. Det er bare noe vi må respektere. Jul blir det uansett. Og hva man gjør av det, er jo opp til en selv.
    Gjør det som føles best ♥

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist