Atle Lundhaug

En dag med dårlig følelse.

Idag var vel den første dagen med riktig vårførelse til og med rådyra koste seg i sola, vi har 6 nesten helt innpå husa. Ble litt for langt unna dette til å få et bra bilde 90mm makrolinse er ikke helt optimalt når man jakter rådyr, men så var det jo insekter vi var på jakt etter. Litt dårlig fangst ble det så vi fikk vandre heim nokså slukøret. Sommerdekk på bilen derimot greide vi få skiftet. Støvsuging og vasking av både bil og hus innvendig så nå er jeg trøtt.Gullhjertet mitt var også trøtt idag helt fra vi sto opp og til hun sovnet for en 1/2 time siden. Jeg er litt urolig for denne trøttheten så vi får se når vi kommer til Hamar på kontroll på tirsdag om vi skal gå ned i styrke på Remeron 30mg som hun får på kvelden. Det er en antidepesssiva som gir litt søvn også hun får kun 1/2 så det er vel ikke det tenker jeg. Verre er at vekten har økt med 6 kg så det hadde vært bra om vi kunne ha fjernet den 1/2 også. Kanskje fått byttet den ut om hun må ha den. Vi får høre på tirsdag. Hun gruer seg til den turen fordi hun er engstlig for at hun må bli der. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sier at hun skal være her med Vamp og meg. Hun er litt stille og betenkt om dagen og jeg håper det snur når vi har vært på Hamar. Kanskje er det en liten nedtur på gang. Vi får passe på litt tror jeg. Vi har ikke prøvd på noe nytt idag ettersom hun ikke er iform hun har kost seg i sola mens jeg har gjordt det vi måtte gjøre. Håper bare ikke det er i ferd med å skje noe igjen. Uansett så er min rolige tid forbi for nå er jeg på vakt igjen. Jeg er veldig redd for henne, men slik er det vel for flere.

Morgendagen skal vi bruke til noe Eli liker godt det blir Helsetunet ettersom vi blir borte på tirsdag. En liten tur til Kongsvinger må vi også etter hjulbolter jeg vil skifte ut på bilen. Håper og tror at det får en positiv virkning på henne for nå har vi ikke vært ute på biltur siden fredag. Så er jeg nok ikke så optimisti kveld som jeg bruker være.