Atle Lundhaug

En dorulls historie.

Doruller er en nødvendighet i en husholdning like mye som mat og det er vel slik at omtrent ⅔ av det vi putter inn kommer ut der bak etter 16-30 timer. Det er da vi trenger dopapir. Tenkte forresten på salige Arild Rinden som jeg jobbet sammen med når jeg begynte i skogen. Han sa at jeg ikke kunne kalle meg skogsarbeider før jeg hadde tørket meg bak med et utsprøttin grankongle. Nå ville skjebnen det slik at den dagen kom da dopapiret satt igjen på rullen heime. Det ble en grankongle som ble løsningen, men fy…..f…..som det lugga og svei der bak. Det var vinter så en stor neve snø dempet smerten, men da var jeg i hvert fall skogsarbeider.

Nok om det for det var et studium i dopapiret?s historie her hjemme jeg skulle skrive om. Jeg håper en dag at muligens Lambi vil sponse husstanden med ei pakke eller to for dette innlegget.

En 12 pakk Lambi har en levetid hos oss på 8 dager og i en slik 12 pakk er det 2040 ark. Det blir 255 ark/dag i forbruk.

Det kvalifiserer til plass i eliteen for rompetørkere i Lambiserien her i landet. For å bøte på skader og sårhet der bak brukes Spenol som er et av Felleskjøpets meget rikholdige vareslag. Spenol kan jo brukes til så mangt alt fra solbrenthet til såre spener og slikt.

Løp og kjøp Lambi og Spenol hos Felleskjøpet.