En grå mandag.

I dag har det vært en skikkelig gråmandag for ingenting av det jeg har drevet med har gitt ønsket resultat. Det ble litt lite søvn i natt for vi la oss jo ikke før 22.30 og så mye bedre ble det jo ikke av at Gullhjertet mitt hoppet nærmest ut av senga kl. 2.30. Nå var det full føling med magesmertene som jo ikke er årsak magen. Det har vært relativt rolig nå en periode så vi må vel regne med litt. Været var helt i husvaskens ånd så det ble litt av det før vi tok på vindtett og gikk ut med Vamp. For en vind vi har hatt i dag og da er ikke lysta så stor på uteliv akkurat. Vi har i grunnen brukt mye av dagen foran hvert vårt nettbrett, men det er vel heller ikke det værste. Det er jo også øving som mye av det andre vi driver med. Det er bare det at i dag var det meste gørr kjedelig. Skrive litt på bloggen føltes litt som det samme. Enkelte ganger har jeg jo mest lyst til å la den seile sin egen sjø, men så har jeg jo engang begynt så da så.

Undersøkte litt om den hjemmesiden jeg planlegger og skal jeg få den slik jeg vil med et forum i tillegg til billedarkiv og blogg så blir vel prisen noen lapper. Det er penger jeg i hvertfall ikke kan bruke på en hjemmeside så da får jeg vel sette meg ned å prøve litt igjen eller bare legge det helt på is.

Vi har vel alle drømmer som forblir drømmer. De meste av mine er for lengst lagt døde ettersom situasjonen krever det. Da er det jo viktig å prøve lure ut noen ideer som kanskje også ender opp som døde. Jeg har jo blitt vandt med å prøve på nytt og på nytt for til slutt må man jo lykkes, eller må man det ?

Klokka er 20.00 og Gullhjertet mitt sovnet for en ½ time siden så da blir det 3.30 som tirsdagen starter opp hos oss. Det går vel det også for i morgen har Vamp og jeg fri.

Ha en fin mandagskveld.