Treningspass meg kong vinter.

Nå var det supergodt å sette seg ned litt for Kong Vinter har laget til en god del jobb i løpet av natt til tirsdag og utover dagen. Når urokråka mi i tillegg bestemte at kl.03.00 var akkurat passe tid å våkne på så hjelper jo det også på trøttheten nå. Fikk henne til sengs igjen også denne gangen, men også i dag fikk jo jeg problemer med å sovne igjen. Jeg sovnet nok for vi bråvåknet igjen kl.07.30 og da ble det travelt for dagsenteret åpner 1 ½ time seinere. Bare det å få ut bilen bød på en prøvelse for snøen var dyp og lå i harde skavler etter en heller vindfull natt. Det hadde aldri gått dersom vi ikke hadde hatt 4WD, det gikk så snøen fosset. Jeg fikk henne da ned på dagsenteret om men med litt forsinkelse.

En lite festlig tur til Kongsvinger måtte Vamp og jeg for nå måtte jeg ha kjettinger på ATV’n min så jeg kunne få litt hjelp med snøbrøyting som ellers foregår med håndkraft. Det ble mye håndkraft i bruk allikevel for det røk en arm på snøskjæret.

Jeg ble ikke ferdig før jeg måtte hente Eli igjen så det var bare å fortsette etterpå. Som avslutning på trening passet ble det vedkløving, også den på gamlemåten så nå er armene passe møre sammen med ryggen. Fin trening ble det og litt blir det nok i morgen også. Jeg nevnte jo denne drømmen om å samle alt foto, blogg og et mulig forum i går. Nå har jeg fått fire tilbud om å hjelpe til med å lage den, to til og med helt gratis. Nå må jeg tenke litt på hva jeg vil ha og litt om hvordan jeg ønsker at den skal være. Blir den først laget så må jeg jo fortsette å blogge også. Trenger nok litt betenkningstid på den for jeg vandrer sakte bakover på listen og det tolker jeg som at det kanskje ikke er noe stort behov for bloggen. Jeg hadde som mål å fortelle historien om oss i alzheimer’s skygge og historien skulle leve til jeg ble borte eller ikke klarer skrive mer. Nå er jeg nok litt mer betenkt. Jeg liker jo å blogge, men ikke bare om elendighet. Nå har jeg muligheten til å få det slik jeg vil helt uavhengig av bloggplatformer, men da ble jeg veldig betenkt igjen.

Vinglepetter heter det.

Skulle ha fortalt noe mer, men det er snart håndball i heimen og da må til og med bloggen vike.

Ha en fin håndballkveld.