Atle Lundhaug

En helt vanlig mandag.

Det er en helt vanlig mandag i skyggenes dal og det må vel være lov å si at regntunge truende skyer hviler over dalførene Østafjells. Det er faktisk så mørkt ute at jeg måtte ta bilde av herligheta i hdr modus for å få for å få et situasjonsbilde.

Her gikk treskinga for fullt ute på jordene i går og takk og lov for det for det blir ikke i morra at det blir mer tresking ser jeg utenfor. Det regner lave strømpriser bruker jeg si, men de som bestemmer er flinke til å finne på noe for å få dem høyere. Nå blir det sikkert for mye vann og det koster sikkert også penger.

En vanlig mandag hos deg vet jo ikke jeg hva betyr, men her er det sikkert litt andre rutiner. Posten bruker Gullhjertet mitt å hente for da vet hun hvilken dag det er, det har bare blitt slik. Idag kastet hun avisa like godt i papirsøppla og tok med en pose restavfall opp, det bruker hun ikke gjøre. Ny tur ned med søppelposen og opp igjen uten avis. Det er da man gir opp og henter avisa selv. Litt støvsuging og en rask vask for å kjøpe litt tid før hjemmesykepleien kommer slik de bruker på mandag, onsdag og torsdag.

Det å ta vare på føttene sine er særdeles viktig og det er hun veldig flink til. Hver kveld smøres de med fotkrem for å bli myke og fine å gå på. Nå var det jo veldig mørkt på morran og da blir det litt problem med å bestemme seg for er klokka 7 eller er den 19. Da blir det som det blir, da jeg hadde tømt ut vaskebøtta var det fine små føtter på golvene jeg akkurat hadde vasket………..det er da man lurer litt på om man skal bli sint. Det hjelper jo ikke så det er bare å starte på nytt.

Skylda har jo egentlig værgudene og mobiltelefonen hennes for det er den hun bruker for å bestemme når på døgnet vi er ettersom den står på 24 timers visning. Mobilen var tom for strøm.

Bruk Helosan fotkrem for den sitter godt på det skal jeg love.