Atle Lundhaug

En lang treningsøkt i kveld.

Det lakker og lir mot fredan og Gullhjertet mitt maser noe så ille om når det er fredag. Det er jo egentlig bra for da gleder hun seg i hvert fall til dagsenterturen. Det er veldig fint dette å få delt opp uka i to med litt som skjer imellom. Hjemmesykepleien er jo hos oss også tre ganger i uka og det synes jo jeg er koselig. Vi har holdt på ute i dag og fått ryddet opp litt i noe buskas langs med jordet så da fikk vi litt mer utsyn. Det har blitt mye bæring så nå har vi fått en god treningsøkt også. Så lenge vi holder på slik utendørs så glemmer hun faktisk også dette med magen. Det var litt rart da vi var ute og gikk nå i ettermiddag for da gikk vi rett på en stor fin rev, selvfølgelig uten noe kamera med. I går da vi var ute og gikk pratet vi om dette at det var lenge siden vi hadde sett rev på turene våre. Det husket hun faktisk i dag at vi hadde pratet om og det overrasket meg veldig. Det hender at slike ting skjer, men ofte er det jo ikke.

Nå prøver vi å legge det opp slik at vi tar innarbeid de dagene været begrenser hva vi kan gjøre ute, slik får vi jo litt avveksling i hverdagen. Vi har mye å gjøre ute som er litt av den fysiske sorten så da blir det jo litt mosjon også. Det hjelper veldig på nattesøvnen når vi har litt mer fysisk å drive med og da betyr det at vi ikke trenger bruke den vanlige sovehjelpen som Circadin og Imovane. Bare været holder seg så skal vi fjerne et gammelt nettinggjerde så rådyra får det litt enklere så det kan bli mye god nattesøvn utover. Har jo så smått tenkt litt i forhold til dette med styrketrening, men vi får gjøre unna siste del av utredningen på magen hennes først.

Det er litt seigt å blogge nå om dagen, men noe må jeg jo prøve å få til for jeg ser at en del av Instagramvennene mine er inne og jeg fikk beskjed fra en fra Canada at Google Translate fungerer greit. Det er nok mest en slags sympatiaksjon, men det er jo litt moro da. Nå bryr jeg meg ikke så mye om topplister lengre for det er liksom ikke tema her og jeg aner ikke om noen andre enn bloggerne ser de heller. Det er litt forskjell fra rosa`n for det er veldig lite eller ingen kontakt mellom oss som blogger her. Alle driver liksom med sitt.

Da får jeg til med registreringer på pasientreiser og jeg er 3 dager for seint ute med ei reiseregning så det blir spennende, eller kanskje ikke.

Ha en fin kveld.