Atle Lundhaug
cof

Et redigert liv.

Det har blitt litt rart i dag tenkte jeg da vi satt å så på Luksusfellen og Hellstrøm for det er nesten bare programmer under tittelen ” reality ” og hva er så det ? Fristelsen ble litt stor så jeg tok en titt på hva Wikipedia sier.

Reality is the state of things in which they exist physically, rather than one in which they may appear or might be imagined. Reality includes everything that is and has been, whether or not it is observable or comprehensible. A still broader definition includes that which has existed, exists, or will exist.

Da skal vel jeg ikke si så mye mer om det annet enn at vi ser kun en redigert utgave av alt. Se ut nå for hos oss er det -4 og rimfrost på bakken. Dersom jeg tar et bilde av dette og laster det inn på pc`n min så kan jeg jo lett forandre bildet til en fin sommerdag.

Derfor får du kun uredigerte bilder her hos meg bortsett fra når jeg velger bort farger i kameraet mitt eller med vilje slipper inn mindre lys.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”2″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”klikk for neste bilde” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”20″]