Atle Lundhaug

En liten dagsferie.

Vi fikk oss en liten endags ferietur til Sunne i Sverige idag for å besøke mellomste datter med familie. Hun har spurt i 2 dager når vi skulle dit gullhjertet mitt. Det ble jo så jeg måtte smile litt utenfor Arvika for da syntes hun det var alt for langt å reise. Hun vil ikke på noen lang ferietur. Tenk så merkelig det er for i fjor vår måtte vi ta en lørdagstur til Karlstad for å kjøpe en softis hver for så mye mer var det ikke vi gjorde der. Da var ikke det langt.

Vet egentlig ikke hvor mye utbytte det kan bli av en slik tur når man ikke aner hvor man er. Hun var veldig taus hele tiden så det er liksom ikke godt å si, men det å oppleve ting er jo nødvendig selv om man har alzheimer mener nå jeg. Jeg tro at hun får med seg nokså mye så det blir spennende å høre i morgen tidlig når vi prater om dagen i dag slik vi alltid gjør til frokost.

Hjem igjen kjørte vi over skogen for å se på noen gamle finneboplasser jeg vet om der og det var jo moro. Vi tok en stopp i ” Jugarbua ” og drakk pisslunke kaffe. Der er det ei diger furu vi har sett på for ca. 10 år siden, men den husket hun ikke.

Ikke så bra bilder, men det er med mobilen alle.

Nå er vi egentlig glade og fornøyde og for min del veldig trøtt i hodet så nå håper jeg at gullhjertet mitt sover stille og fint like ti i hvertfall 07.00 men se det er vel å håpe på underverker og den tid er vel forbi mistenker jeg.

Ha en fin kveld for nå orker ikke jeg mer for i dag. Slitsom dag, men tross alt en fin en.