Atle Lundhaug

Forandringer i livet.

God morgen 🙂

Noen ganger må jeg bare si ?Å Herregud? Selv om det vel er å misbruke noe som er viktig for noen 😇

Alle som har hatt barn vet kanskje hvordan det blir om du forteller to dager før at dere skal dra et sted. Det gjorde jeg også og mitt litt voksne barn skrev det opp i boka si. Kl.4 var hun oppe og tok en titt i boka så da var det gjort. Vi skal til Sunne  i dag på besøk, men hadde vel helst sett at vi kunne hatt øya igjen et par timer til. Slik ble det ikke.

Da gullhjertet mitt var borte ved nyttårstider ryddet jeg bort en del klær, topper mest, som jeg visste kom til å bli for små ettersom det er en viss volumøkning på et par strategisk plasserte ????.. 🤗

Det blir jo en god økning i kroppsfett når det blir bråstopp på det å trene nokså mye. De som var for små fant hun jo i går kveld og det husket hun merkelig nok i dag også. Så nå sitter jeg her med en heller lang moteoppvisning av litt for små topper. Må jo si som mann at det er slettes ikke det verste man kan være med på. Det blir mye pupp som tyter ut hmmm dette var da koselig 😙

Det er bare en hake ved denne koselige nær studien av kvinnekroppen, jeg må rydde opp alt sammen det er jeg sikker på. En ting er sikkert man kan ikke ha så mange valgmuligheter for da blir det skifting av klær i et kjør, ingenting blir hun liksom helt fornøyd med. Gullhjertet mitt har mengder med klær som ikke passer og legger man olabuksene pent brettet oppå hverandre så ser ikke jeg toppen av det fjellet. Det meste er størrelse 28 som satt som skutt på for et par år siden. Mye av disse klærne har jo jeg vært med å kjøpe så jeg har noen timer i div. sjapper. Buksene håper jeg at en gang passer på barnebarnet Emma som er 10, motene har jo en tendens til å komme tilbake. Det er ikke direkte HM og BikBok heller så de har jo kostet en slant.

Det der med damer og klær det er farlige greier, men det er jo moro at de ser bra ut da synes jeg. Med 4 damer i huset en gang er det  best å ikke tenke på hva det kan ha kostet og vi overlevde da ser det ut til.

Det er når hun nå kjøper klær at jeg merker hvor hun befinner seg i alder. Enkelte ganger og det er nok rundt 45-50 etter størrelsen hun tar med for å prøve. Det er jo bra at sykdommen ikke har ødelagt dette med å ville se bra ut. Det går til en time på badet for at alt skal bli bra. Jeg fikk lov til prøve meg på øya her en dag og hun ble faktisk fornøyd, greit å lære seg det også i tilfelle hun ikke klarer det selv. Se bra ut gir mye glede og den skal hun få ha selv om jeg kanskje må hjelpe til. Til uka blir det en tur på fotpleie.

Når jeg sitter her på morgenen og tenker på hvordan ting har blitt og hvordan det kunne vært så blir jeg så klart lei meg, men vi kunne hatt det veldig bra selv med sykdommen om jeg ikke hadde blitt så ofte borte fra hennes minne. Alt det andre klarer jeg å takle, men det at jeg blir en annen går ikke å komme rundt. Nå så mer aksepterer hun at hun ikke kan bo her uten noen bor sammen med henne og jeg føler vel at jeg er borte store deler av døgnet. Det er enkelt å finne ut, det er bare å legge armene rundt henne, hun drar seg nesten alltid unna nå om dagen. Det har blitt et berøringsfritt ekteskap og det kommer jeg aldri til å venne meg til.

Livet har blitt et litt diffust og lite oversiktlig bilde, men man må bare leke med.

Det sørgelig faktum.