En liten kaffekopp og noen tanker i sola.

Så sitter vi her i sola Eli og jeg å prater om alzheimer, sola, stedet vi bor på og gråværet i vente. Vi ser litt på noen bilder tatt igår for å huske hvor og omtrent når. Det er øving for henne med alzheimer. Det er veldig viktig for henne å mestre ting for det gir henne trygghet. Det er ikke så mye hun bommer med når vi prøver å hå tilbake til turen i går og da samtidig fylle i med bilder.

Elva ble litt bom, men så er det jo 3 elver som møtes og danner 1 rett nedenfor storjordet vårt. På 500 meter så er det 3 daler som isen har gravd fram for noen millioner år siden. Jeg lurte litt på dette engang å så litt på noen kart og da kan man se at dalen vi bor i egentlig begynner ved Galtrud i Sør – Odal. Det blir et sidedalføre til Glomma, kan du tro at her har det vært aktivitet en gang.

Nå er jeg igang med noe jeg kan prate i timesvis om så det er kanskje best å slutte nå for nå er kaffekoppen tom eller rettre sagt kopp nr. 3

 

Salix caprea eller selje som vi sier kan vi lage fløyter av og idag blir det den første i år. Nå er den spesiellt fin med mengder av pollen til sultene bier, sommerfugler og andre som trenger et lite tilskudd. Ikke greit ha allergi for Vamp er gul etter en liten tur. Vi har ikke allergi noen av oss.