Atle Lundhaug

En liten oppdatering og en utblåsning til slutt.

Nå er vel egentlig hodet mitt fullt for lenge  siden etter at det har blitt tømt flere ganger i dag. Den tømmingen er helt enkelt veldig nødvendig for å få plass til alle spørsmål Gullhjerte mitt har når det skjer noe hun ikke forstår. Det har vært mange i dag. Det er jo denne bilen da som jeg jo har fortalt før byr på diverse utfordringer. Jeg får rett og slett purre på den i morgen mens hun er på dagsenteret. Det blir så mye problemer i dagliglivet av dette at noen knapt tror det. Hun blir veldig usikker og til dels redd nå som vår mangler. Det er med hviskestemme hun spør så da er hun redd. Den har jo også snart vært borte i 1 måned og det føles lenge. Jeg har gratis bil i 45 dager og har slettes ikke tenkt betale for at det tar så lang tid. Så har vi jo revet rekkverket på veranda’n vår det ble nok også feil tidspunkt for huset og uteplassen forandret utseende. Det er bare slik at jeg jo må få ting gjort mens hun er hjemme også for 14 dager klarer jeg jo ikke gjøre alt på heller. Hun har i grunnen sittet i skyggen i hele dag bortsett fra de gangene det har sagt klikk i låsen på badet. Det har det gjort mange ganger. Når det blir slik så blir det jo så klart mye uro og med det følger magesmerter og enda mer uro. Det blir urospiralen som jeg har beskrevet før. For all del det går jo, men det går til vanvittig mye tid for å roe ned så hun ikke blir fortvilet. Det igjen fører jo til at hun blir redd og når det skjer så blir jeg borte. Jeg blir en som ligner. Det er derfor det er så viktig å klippe av urospiralen.

Det ble veldig vanskelig i dag så 4hjulingen ble reddningen for oss. Både Eli og Vamp er glad i en tur med den så vi dundrer i vei innpå skogen. Da var alt glemt og vi fikk oss en koselig tur på skogen, nærmere 55 km ble det. Det ble en del fine sommerfuglbilder også av den turen som jeg tenkte vise litt av her. Er faktisk litt lei Instagram og glorete redigerte bilder. Drittlei blir man også av alle tilbudene om å kjøpe følgere og liker. Det var jo derfor jeg ville ha denne siden min også, for å slippe unna topplistenes manipulerte tall. De skaffes nærmest med kjedebrevmetoden i en mer moderne form. Du trodde vel ikke at 30000-50000 besøkende på en dag var riktig ? De er skapt i menneskers behov for å tjene penger.

Utrolig verden vi lager rundt oss der natur må fylles på med rødt/gult for at solnedgangen skal bli Instagram ekte. Ja,ja det var dagens utblåsning og nå er klokka 23.34.

Nå har Gullhjerte mitt sovnet i stolen sin etter bad nr.2 idag, det hjelper på magen.

Nå blir det legging på oss. God natt.