Atle Lundhaug
skyer,sol
Annerledes dag med både skyer og sol.

En litt annerledes kveld.

Det ble en litt annerledes kveld. Var vel ikke så rart egentlig at det ble det for hele dagen har vært litt ugrei. Det ble sent igår før jeg gikk til sengs. Med hodet i replay ble det også noen våketimer i senga. Vamp måtte ut i natt kl. 03.30 magen var ugrei. En labradormage tåler alt, men kl.05.30 var det opp gang nr.2. Da sto vi like godt opp. Tidlig frokost og en liten blund på badegolvet.

Annerledes kveld gir alltid på meg også det samme dagen etter. Det var veldig så tid for ettertanke idag. Cleanin’ Out My Closet er jo en sang av Eminem og det var bokstavelig det jeg gjorde uten at teksten for den sak passer. Noe rydding i hjernens gjemte skap var nødvendig. Smertefull kanskje, men jeg har nok så det blir ikke mer tyngde av den grunn.

Slik ble det til at alt egentlig har gått på tomgang idag så derfor ble fredagspilsen byttet ut mot ett glass vin. Turen til Eli ble avlyst for å dra dit med litt ryggsekk fra før er ikke så vellykket. I det humøret blir jeg svært taus og imorgen skal hun hjem. Best med en liten pust idag. Vi får legge det på læringens alter tror jeg.

Nå er det snart kveld og senga blir god tror jeg for nå er bryteren for replay i nøytral posisjon. Tøm hodet før senga du også ellers blir det et studie av hvordan taket ser ut.